"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΟΤΙΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Music Corner

Λαϊκά
"Κοινωνία ώρα ...7:00"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο τραγουδιστής που αφουγκράζεται, αντιλαμβάνεται και ανησυχεί όσο λίγοι για όσα συμβαίνουν στην Ελληνική πραγματικότητα, για άλλη μια φορά τολμάει και μέσα από δύο νέα αιχμηρά «κοινωνικά» τραγούδια καυτηριάζει όλα αυτά που συζητάμε μεταξύ μας, στις παρέες κουνώντας το κεφάλι μας, χαμογελώντας πικρά.

Ο Νότης Σφακιανάκης αφιέρωσε «Το Σύστημα» και «Το Αγγελούδι» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Δήμα, στις έγκλειστες των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS» που μεταδόθηκε ζωντανά από τις φυλακές.

Η ερμηνεία του Νότη Σφακιανάκη, καθώς και οι στίχοι των τραγουδιών προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση στο πανελλήνιο και έκαναν πολλούς από εμάς να τραγουδήσουμε μαζί με τον Νότη αυτά που δεν τολμάμε να φωνάξουμε...

Τα δύο καινούργια τραγούδια, «Το Σύστημα» και «Το αγγελούδι» μαζί με πέντε ακόμα «κοινωνικά» τραγούδια από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του Νότη, που τραγουδήθηκαν και αγαπήθηκαν από όλους, τη «Διεφθαρμένη Συνουσία», τα «Γενέθλια», την «Αράχνη», το «Πίσω από την Πύλη» και τα «Πρόβατα», κυκλοφορούν δισκογραφικά κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο «Κοινωνία ώρα... 7:00».

Τα δύο νέα τραγούδια θα συμπεριληφθούν επίσης στην επανέκδοση του «Ανα...γέννησις» μαζί με ψηφιακό δίσκο εικόνας με συνέντευξη, αφιέρωμα και video clips διάρκειας 100 λεπτών καθώς και επανεκτέλεση του τραγουδιού «Καλή σου Τύχη»

ΥΓ: ΚΙΝΑΙΔΟΣ- ΑΡΧΑΙΑ ΛΕΞΗ:Ο ΚΑΤΑΠΥΓΩΝ - Ο ΚΑΘΟΛΑ ΑΙΣΧΡΟΣ - ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Music Corner

ΝΟΤΙΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Τίτλος CD
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ...7:00"
Εταιρεία: MERCURY
UNIVERSAL
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Μανώλης Βλάχος
1 CD 7 Tracks
Διάρκεια CD: 47:19
12/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Το σύστημα
02. Το αγγελούδι
03. Διεφθαρμένη συνουσία
04. Γεννέθλεια
05. Αράχνη
06. Πίσω απ' την πύλη
07. Πρόβατα