"κλικ για μεγέθυνση"
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Music Corner

"Είμαι ακόμα παιδί"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην καλύτερη του δισκογραφική φάση βρίσκεται ο Διονύσης Σχοινάς που με το καινούργιο του album δηλώνει ότι "Είναι ακόμα παιδί"!
Με παιχνιδιάρικη διάθεση αλλά ταυτόχρονα και την ωριμότητα ενός τολμηρού τραγουδιστή, ο οποίος μετά την περιπλάνηση του στο λαϊκό τραγούδι αλλά και σε τραγούδια - σταθμούς, επιστρέφει στο ύφος που έχουμε συνηθίσει να τον ακούμε.
Έτσι, η καινούρια δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από την Universal Music βαδίζει σε pop ρυθμούς με ελαφριές λαϊκές αποχρώσεις.
To album περιέχει 11 καινούργια τραγούδια από τα οποία αυτό που έχει ήδη ξεχωρίσει είναι το ντουέτο με το γιο του Δημήτρη, που έδωσε και τον τίτλο του album, "Είμαι ακόμα παιδί". Επιπλέον, υπάρχει ένα ντουέτο με τον αγαπημένο φίλο του Διονύση, Γιώργο Αλκαίο με τίτλο "Θα το περάσουμε".
Οι στίχοι και η μουσική είναι του Βασίλη Δήμα, ένας καινούριος δημιουργός που ήδη έχει ταράξει τα νερά της δισκογραφίας με τα 2 "κοινωνικά" τραγούδια που έγραψε πρόσφατα για το Νότη Σφακιανάκη.
Το «Είμαι ακόμα παιδί» είναι ένα album για παιδιά, μικρά αλλά κυρίως... μεγάλα!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει με νέο album το οποίο εμπιστεύεται στα χέρια ενός νέου δημιουργού, του Βασίλη Δήμα και μάλλον έκανε καλή επιλογή! Τραγούδια στο γνωστό στιλ του Σχοινά που όμως ακούγεται πιο "φρέσκος" από ποτέ. Όμορφες μελωδίες και στίχοι που απευθύνονται στο νεανικό (κυρίως) κοινό. Δηλαδή στο κοινό που έτσι κι αλλιώς απευθύνεται και ο ίδιος.

Στο μεγαλύτερο μέρος του το cd αποτελείται από μπαλάντες, πολύ όμορφα ερμηνευμένες. Τραγούδια όπως τα "Στα μάτια είναι η αλήθεια", "Ναι" και "Καλοκαιρινό" είναι τραγούδια που αξίζει να ψάξετε και θα μπορούσαν να έχουν καλό airplay όμως δυστυχώς το μόνο κομμάτι που προωθήθηκε ήταν το ντουέτο του Σχοινά με το γιο του (είμαι ακόμα παιδί). Ένα χαριτωμένο κομμάτι, όμως μέχρι εκεί.

Η μόνη ένσταση για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι ο μικρός αριθμός νέων τραγουδιών που περιέχονται μιας και από τα 11 κομμάτια, τα 4 είχαν κυκλοφορήσει το 2005 (!!) στο cd single "Διονύσης Σχοινάς". Οπότε ουσιαστικά μιλάμε για 7 νέα τραγούδια. Πολύ θαρραλέα κίνηση από τη μεριά της εταιρείας, ειδικά αυτή την δύσκολη για τη δισκογραφία εποχή.


HIGHLIGHTS:

... Η συμμετοχή του μικρού Δημήτρη σε ένα ευχάριστο ντουέτο με τον πατέρα του, αλλά και οι μπαλάντες. Επίσης αρκετά καλές ήταν και οι ενορχηστρώσεις των κομματιών, στις περισσότερες από τις οποίες συμμετείχαν ο Κώστας Αναδιώτης και ο Δήμος Μπέκε ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ένα ένθετο στα χρώματα του εξωφύλλου με αρκετές φωτογραφίες του τραγουδιστή, και όλους τους στίχους των τραγουδιών.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Στα μάτια είναι η αλήθεια", "Ναι", "Καλοκαιρινό"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Κι αν δεν πιστεύεις όσα λέω,
εδώ να'ρθεις να δεις που κλαίω,
κι αν δεν πιστεύεις τι να κάνω,
τι να σου δώσω παραπάνω...
Δεν έχει η αγάπη αποδείξεις,
μόνο εφήμερες εκρήξεις
Μην ψάχνεις άλλες εξηγήσεις,
στα μάτια είναι η αλήθεια"...

(στίχοι: Βασίλης Δήμας - "Στα μάτια είναι η αλήθεια")


Music Corner

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Τίτλος CD
"ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ"
Εταιρεία: POLYDOR
UNIVERSAL
Είδος: CD

Φωτογραφίες
Θοδωρής Ψιάχος
Artwork
Δημήτρης Μητσιάνης
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 39:43
12/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Αν δεν είμαι αυτό που 'χεις φανταστεί
02. Στα μάτια είναι η αλήθεια
03. Είμαι ακόμα παιδί (συμμετέχει ο Δημήτρης Σχοινάς)
04. Ναι
05. Κλαίω
06. Καλοκαιρινό
07. Μείνε για λίγο
08. Χριστίνα
09. Ένα
10. Να μπορούσα
11. Θα το περάσουμε (συμμετέχει ο Γιώργος Αλκαίος)

MC Team ID