"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Music Corner

"Έχω μια αγκαλιά"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια αγκαλιά γεμάτη μουσικές που ταξιδεύουν, μια αγκαλιά γεμάτη τραγούδια που ξεχωρίζουν, μια αγκαλιά γεμάτη ερμηνείες με ψυχή, έτσι όπως μόνο η Νατάσα Θεοδωρίδου ξέρει να μας χαρίζει!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, κλείνοντας 10 χρόνια στη δισκογραφία, επιστρέφει δυναμικά με νέο album που έχει τίτλο "Έχω μια αγκαλιά" και υπόσχεται να σας διασκεδάσει, να σας συγκινήσει αλλά και να σας εκπλήξει με τις εξαιρετικές ερμηνείες της! Το πρώτο single "Δεν επιτρέπεται" έχει ήδη κερδίσει το κοινό και ακούγεται δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα! Και τα καλύτερα έρχονται!

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς. Ένα άλμπουμ που θα ...αγκαλιάσετε και θα αγαπήσετε από την πρώτη κιόλας ακρόαση!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Λαϊκή ερμηνεύτρια "πρώτης γραμμής" η Νατάσα Θεοδωρίδου, συνεργάζεται αυτή τη φορά με έναν από τους καλύτερους σύγχρονους έλληνες δημιουργούς, τον Γιώργο Μουκίδη και το αποτέλεσμα κρίνεται άκρως ικανοποιητικό. Η δισκογραφική τους συνεργασία τιτλοφορείται: "Έχω μια αγκαλιά".

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του διπλού "Ως εκεί που η καρδιά μπορεί να αντέξει", η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει χαρίζοντας μας δώδεκα κομμάτια με περιεχόμενο ικανό να κάνει αίσθηση και σε ορισμένες περιπτώσεις να αντέξει στο χρόνο. Πρόκειται για την ένατη προσωπική δουλειά της τραγουδίστριας, για τη τρίτη που συνεργάζεται αποκλειστικά με έναν δημιουργό (μετά τον Θεοφάνους και την Ρεμπούτσικα), αλλά και τη πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Γιώργο Μουκίδη.

Φέτος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, εκτός από τα καθιερωμένα λαϊκά κομμάτια της, τολμά να ερμηνεύσει και κάποια περισσότερο ποπ τραγούδια, εκπλήσσοντας μας για ακόμα μια φορά ευχάριστα. Μάλιστα, παρά τη διαφορετικότητά τους, τα τραγούδια ως σύνολο συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους, χαρίζοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Το πρώτο single του cd είναι ένα καθαρόαιμο ζεϊμπέκικο που τιτλοφορείται "Δεν επιτρέπεται" και έχει ήδη αγαπηθεί από το ευρύ κοινό. Από τις καλύτερες στιγμές του album είναι και η ερωτική μπαλάντα "Έχω μια αγκαλιά" που έχει επίσης γίνει ραδιοφωνική επιτυχία ενώ έδωσε και τον τίτλο του cd.

Όσον αφορά τον υπόλοιπο δίσκο, αξίζει να προσέξετε το χασάπικο: "Δεν περιμένω", το ζεϊμπέκικο "Αν ξημερώσω", τις πολύ καλές μπαλάντες "Δεν σε ξέχασα" και "Το τελευταίο μου τραγούδι", αλλά και το ατμοσφαιρικό "Άλλη μια φορά".

Έχω την αίσθηση ότι το "Έχω μια αγκαλιά" έχει ότι χρειάζεται για να το ...αγκαλιάσουμε!


HIGHLIGHTS:

... Το cd διαθέτει πολλά καλά τραγούδια και δεν πρόκειται να σταθεί σε 2-3 επιτυχίες ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Έξι σελίδες σε μπλε αποχρώσεις. Ωστόσο έμφαση έχει δοθεί κυρίως στη σχεδίασή του που είναι πολύ καλή και όχι σε πληροφοριακό υλικό, έτσι βλέπουμε για παράδειγμα να μη συμπεριλαμβάνονται οι στίχοι των τραγουδιών. Υπάρχουν σύντομα σημειώματα από τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη και τον δημιουργό Γιώργο Μουκίδη και ελάχιστο φωτογραφικό υλικό...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Έχω μια αγκαλιά", "Δεν επιτρέπεται", "Άλλη μια φορά", "Αν ξημερώσω", "Δεν περιμένω", "Δεν σε ξέχασα", "Το τελευταίο μου τραγούδι" (τα περισσότερα πάντως τραγούδια είναι αξιόλογα)...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Τι με κοιτάς που τραγουδώ και μοιάζω μαγεμένη
το τέλος βλέπω να 'ρχεται και νιώθω τρομαγμένη
αγόρι μου στα μάτια σου όλη τη γη θα κλείσω
θα πέσω μέσα να χαθώ θα πιω για να μεθύσω...

Κράτα το χέρι μου και πάμε
τη νύχτα εγώ δεν τη φοβάμαι
κι αν ξημερώσω στο φιλί σου
χαλάλι που έμεινα μαζί σου"...


(στίχοι: Γιώργος Μουκίδης - "Αν ξημερώσω")


Music Corner

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Τίτλος CD
"ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ"
Εταιρεία: SONY BMG
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Γιάννης Δουλάμης
Ενορχήστρωση
Γιώργος Μουκίδης
Φωτογραφίες
Χρήστος Πρεντουλής
Artwork
Δημήτρης Ρεκουνιώτης
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 47:08
12/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Μην τη φοβάσαι την αγάπη
02. Δεν επιτρέπεται
03. Έχω μια αγκαλιά
04. Χίλιες και μια νύχτες
05. Άλλη μια φορά
06. Άλλα πίστευα
07. Αν ξημερώσω
08. Τελικά δεν άξιζες
09. Δεν περιμένω
10. Δεν σε ξέχασα
11. Κι όλο ρωτάω
12. Το τελευταίο μου τραγούδι