"κλικ για μεγέθυνση"
TNS

Music Corner

"Στυλ πιο δυνατό"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Θανάσης Θεοδωρόπουλος (aka TNS), ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα μέλη του Family The Label, με πολλές συμμετοχές σε album άλλων καλλιτεχνών και σε κομμάτια των Goin' Through ("12 Παρά", "Γυναίκες", "Άντε", "Έχει Αρχίσει", "Βεντέτα"), κυκλοφόρησε το πρώτο του maxi single, με τίτλο "Στυλ Πιο Δυνατό". Στο ομώνυμο κομμάτι του συμμετέχει ο Νίκος "NiVo" Βουρλιώτης, ενώ στο "Θέλω Να Βλέπω Mc's" συμμετέχουν οι Ταραξίας και Ισορροπιστής.
Το χειμώνα του 2005 - 2006 τον συναντήσαμε σε μία συνεργασία έκπληξη στο Βοτανικό, στο πλευρό της Άννας Βίσση μαζί με τους Νίκο Βουρλιώτη και Μιχάλη Παπαθανασίου, σ' ένα πρόγραμμα διαφορετικό μέχρι τώρα.
Αν το "Γυναίκες" είχε κάνει εντύτχωση τότε το "Στυλ Πιο Δυνατό" θα συζητηθεί και θα ακουστεί έντονα. Σίγουρα το απόλυτο Club hit για το χειμώνα που έρχεται!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Δύο νέα hip hop κομμάτια από τον TNS με τη σύμπραξη και του Νίκου Βουρλιώτη, του Μιχάλη Παπαθανασίου, του Βαγγέλη Σερίφη, του Γιώργου Γκόγκα και του Νίκου Παυλίδη.

Το "στυλ πιο δυνατό" υπάρχει και σε remix. Έχω γράψει και παλιότερα πως αρχίζει να με εκνευρίζει στα rap κομμάτια όταν οι στίχοι πάνε κι έρχονται γύρω από τον ίδιο τον καλλιτέχνη που το ερμηνεύει. Κάτι ανάλογο γίνεται κι εδώ... Το "στυλ πιο δυνατό" ουσιαστικά εξυμνεί το στυλ της συγκεκριμένης δουλειάς ενώ όπως λένε οι στίχοι αν "είσαι επιμελής" και "δείξεις εκτίμηση απαράμιλη", τότε θα σου γίνει "συμβόλαιο με το Family", να τιμήσουμε δηλαδή και το σπίτι μας! Επίσης "έλα κοντά μας να δεις, χιλιάδες κόσμος υποστηρικτής"... Γενικώς ένα ακόμα κομμάτι που χάνει το "επαναστατικό - ανατρεπτικό" νόημα της hip hop και απλώς στοχεύει στο να "διαφημίσει" τους συντελεστές του.

Το άλλο κομμάτι, είναι πιο "αγριεμένο" και ...ακατάλληλο δι' ανηλίκους! Με τίτλο "θέλω να βλέπω MC's" το βρήκα πιο ενδιαφέρον (όχι ότι δεν είναι κι αυτό εγωιστικό στους στίχους του), αν και το ρεφρέν μου τα χάλασε ελαφρώς.

Δουλειά που απευθύνεται βέβαια σε συγκεκριμένο target group...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ουσιαστικά δεν υπάρχει ...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Θέλω να βλέπω MC's"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Ταραξίας στο Family από το 2005
όλα γυρίζουν όλα αλλάζουν ξαφνικά στο παρά πέντε
από τα 15 σε θυμάμαι στη Κυψέλη
όταν πρωτόγραψα ραπ, ήταν '95
τ' αφεντικό ήταν μπροστά
ο δρόμος μια γροθιά
το ζούσαμε το νιώθαμε κι ας είχαμε όνειρα διαφορετικά
τώρα μαζί τη διαφορά
ΤΑΡΑ TNS
κι όλοι τα χέρια σας ψηλά
άστα αυτά, άστα αυτά"...

(στίχοι: Μαρία Λούκα - "Καλημέρα")


Music Corner

TNS

Τίτλος CD
"ΣΤΥΛ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"
Εταιρεία: FAMILY THE LABEL
UNIVERSAL
Είδος: CD Single

Φωτογραφίες
Les Meyers
Artwork
Δημήτρης Καράμπελας
1 CD 3 Tracks
Διάρκεια CD: 13:15
9/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Στυλ πιο δυνατό feat. NIVO
02. Στυλ πιο δυνατό feat. NIVO (remix)
03. Θέλω να βλέπω MC's feat. Ταραξίας, Ισορροπιστής