"κλικ για μεγέθυνση"
ΤΙΝΑ ΤΡΑΚΟΥ

Music Corner

Λαϊκά
"Λεπτή ισορροπία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη ...λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο λαϊκό και το μοντέρνο τραγούδι επιδιώκει η Τίνα Τράκου στο νέο ομότιτλο cd της, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Virus Music.
Η Τίνα Τράκου μετρά σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές, όπως οι Νότης Σφακιανάκης, Πασχάλης Τερζής, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Αλκαίος κ.α.
Πέρα από τις μεγάλες πίστες όμως, έχει εμφανιστεί και σε μικρότερους χώρους, ερμηνεύοντας έντεχνα και ρεμπέτικα, ενώ έχει πειραματιστεί και με την πρόζα, συμμετέχοντας με επιτυχία σε
μουσικοθεατρικές παραστάσεις.
Το πρώτο single από τον νέο δίσκο της Τίνας Τράκου είναι το ζεϊμπέκικο «Δύναμη ψυχής» των Ανδρέα Μέξα και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου. Ξεχωρίζουν επίσης το «Πάτωμα», ένα όμορφο χασάπικο των Βαγγέλη Τούντα και Κοσμά, αλλά και το «Γράμματα στο χιόνι», τραγούδι με ιδιαίτερη ενορχήστρωση που κάνει τη διαφορά.
Στους συντελεστές του δίσκου συναντάμε επίσης τους Ηλία Φιλίππου, Χρήστο Γιαννόπουλο, Harry Κ, Γιώργο Δούκα, Σπύρο Παπαβασιλείου, Μάρω Μπιζάνη, Παναγιώτη Καπίρη, Νίκο Κουρή, Δημήτρη Λιόλιο και Βασίλη Γαβριηλίδη.
Ακούστε το νέο cd της Τίνας Τράκου και ανακαλύψτε τη λεπτή ισορροπία στο πολυσύνθετο τοπίο της σύγχρονης λαϊκής μουσικής.Music Corner

ΤΙΝΑ ΤΡΑΚΟΥ

Τίτλος CD
"ΛΕΠΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Επιμ. Παραγωγής
Νίκος Κουρής
Φωτογραφίες
Ιάκωβος Καλαϊτζάκης
1 CD 13 Tracks
Διάρκεια CD: 49:24
11/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Κατηγορώ
02. Δύναμη ψυχής
03. Λεπτή ισορροπία
04. Πάτωμα
05. Γράμματα στο χιόνι
06. Πονάνε
07. Όλα μου τα όνειρα
08. Άσε με να σ' αγαπάω
09. Φοβάμαι
10. Μοίρα μου είσαι
11. Όλα
12. Μάθε λοιπόν
13. Μα το δικό σου