"κλικ για μεγέθυνση"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Music Corner

Έντεχνα
"Χειμωνανθός"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, με την αύρα της Μεσογείου, αλλά και το νεότατο της ηλικίας του για να καταθέσει την ειλικρίνεια του. Και το μόνο που μένει να αποδειχθεί είναι πόσο έτοιμοι είμαστε να τη δεχθούμε.

To cd που κρατάτε στα χέρια σας είναι σίγουρα ένα από τα albums της χρονιάς. Τραγούδια που έρχονται το ένα μετά το άλλο και δεν σε αφήνει κανένα αδιάφορο και μια βαθειά και ειλικρινά συγκινητική φωνή, αυτή του Γιάννη Χαρούλη, που ξέρει να εννοεί τις λέξεις που ερμηνεύει, καταθέτοντας ερμηνείες που μένουν χαραγμένες μέσα σου από την πρώτη ακρόαση.

Συμμετέχουν με τα τραγούδια τους, τη μουσική τους και τους στίχους τους οι: Μάνος Ελευθερίου, Κώστας Μουντάκης, Διονύσης Τσακνής, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Μάνος Ξυδούς, Δημήτρης Υφαντής, Κώστας Παρίσης, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Κώστας Σπηλιωτάκος, Γιώργος Γαρεφαλάκης, Ελένη Φωτάκη, Ματίνα Κουντουρόγιαννη, Λάμπης Κουντουρόγιαννης ενώ σε 3 τραγούδια τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος ο Γιάννης Χαρούλης και σε ένα τραγούδι παίζει φυσαρμόνικα ο Πάνος Κατσιμίχας.
Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Μάνος Ξυδούς.

Ο "Χειμωνανθός" είναι το δεύτερο προσωπικό album του Γιάννης Χαρούλη, ο οποίος κατάφερε μέσα σε μόλις 4 χρόνια να δώσει το στίγμα του. Ήταν το 2002 όταν εμφανίστηκε στον Λυκαβηττό στη συναυλία αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, καλεσμένος του Χρήστου Θηβαίου. Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του album "γύρω μου κι εντός" κι όταν άρχισε ν' ακούγεται η φωνή του στα ραδιόφωνα, οι ψίθυροι που τον ήθελαν διάδοχο του Νίκου Ξυλούρη, άρχισαν να πληθαίνουν.

Ο «Χειμωνανθός», το δεύτερο προσωπικό album του Γιάννη Χαρούλη προεξοφλούμε ότι θα είναι από τα albums για το οποία θα γραφτούν πολλά, θα συζητηθούν ακόμα περισσότερα, αλλά πάνω απ' όλα θα τραγουδηθεί και θα αγαπηθεί γιατί είναι φτιαγμένο με πρωτογενή υλικά, με τραγούδια που έρχονται κατευθείαν από την πηγή της δημιουργίας και βρίσκουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους στο πρόσωπο του Γιάννη Χαρούλη.

«Χειμωνανθός» το δεύτερο προσωπικό album του Γιάννη Χαρούλη, που έρχεται στο ξεκίνημα του χειμώνα για να μπει στις καρδιές μας και στο cd player μας και να μείνει για πάντα εκεί.Music Corner

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Τίτλος CD
"ΧΕΙΜΩΝΑΝΘΟΣ"
Εταιρεία: EMI
Είδος: CD

Επιμ. Παραγωγής
Μάνος Ξυδούς
Φωτογράφηση
Σταύρος Διαμαντόπουλος
Ζαχαρίας Σπυριδάκης
Artwork
Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 37:42
11/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Ένα γύρο το φεγγάρι
02. Στις χαραυγές ξεχνιέμαι
03. Σύννεφα του γιαλού
04. Δύση και ανατολή (απαγγελία: Γιώργος Γαρεφαλάκης)
05. Σαν τα ρολόγια
06. Χειμωνανθός
07. Τι συμβαίνει εδώ;
08. Το όνειρο του πολεμιστή
09. Βρέχει
10. Του πρωινού
11. Βοσκαρουδάκι αμούστακο
12. Εκατόφυλλα (φυσαρμόνικα: Πάνος Κατσιμίχας)