"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ

Λαϊκά / Pop
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Θ' αφήσει εποχή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρχικά έκανε αίσθηση με το αποφασιστικό πρώτο βήμα της, συνέχισε δυναμικά στο από 'δω και πέρα, τώρα είναι έτοιμη ν' αφήσει εποχή. Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη, ο νέος δίσκος της οποίας μόλις κυκλοφόρησε από τη Virus Music και περιέχει 15 τραγούδια που έχουν τις προδιαγραφές να γίνουν επιτυχίες και εγγυώνται μια στέρεα δισκογραφική πορεία.
Εμφανώς ανανεωμένη, με εμπνευσμένο look που κάνει τη διαφορά και έχει αποσπάσει τα πλέον θετικά σχόλια, η Αποστολία Ζώη συνεργάστηκε στο νέο album της με δημιουργούς που της έχουν χαρίσει επιτυχίες, αλλά και νεώτερους, τραγούδια των οποίων ερμηνεύει για πρώτη φορά.
Το τραγούδι «Θ' αφήσει εποχή» που έδωσε τον τίτλο του album και ήδη έχει αγαπηθεί από τα ραδιόφωνα, έγραψαν οι Βαγγέλης Τούντας (μουσική) και Σοφία Αργυροπούλου (στίχοι). Στους συντελεστές του δίσκου συναντάμε επίσης τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, τον Γιώργο Μίτσιγκα, τον Κωνσταντίνο Παντζή, τον ¶κη Δείξιμο, την Ελένη Γιανατσούλια, τη Μαργαρίτα, τη Βίκυ Γεροθόδωρου, τον Αντώνη Σκόκο, τον Νίκο Σαρρή και τον Γιάννη Μάνιο.
Ξεχωριστή στιγμή του album είναι το τραγούδι "Lipstick", το ντουέτο της Αποστολίας με τον φίλο της ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη, σε rap ρυθμό που ξαφνιάζει ευχάριστα.
Ακούστε επίσης την υπέροχη μπαλάντα «Κι εγώ επίσης» και το τραγούδι «τα 'χω πάρει», από τις πιο δυνατές λαϊκές στιγμές του cd.
Η Αποστολία Ζώη είναι εδώ και πανέτοιμη ν' αφήσει εποχή!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Στην αναζήτηση του σουξέ, το νέο cd της Αποστολίας Ζώη ακολουθεί σύγχρονες μα και γνώριμες συνταγές αποφεύγοντας καινοτομίες ή κάποιο πιο προσωπικό ύφος. Αν και για την ολοκλήρωση του album έχουν συνεργαστεί πολλοί δημιουργοί, όλοι φαίνεται πως λειτούργησαν με τη παραπάνω λογική. Το cd έχει λίγο απ' όλα, από χασάπικα μέχρι ...ραπ! Ο πλουραλισμός στο μουσικό ύφος είναι βέβαια κάτι που έχουμε συνηθίσει σε δουλειές της Αποστολίας. Το πρόβλημα είναι ότι - όπως συνέβη και στα προηγούμενα albums της τραγουδίστριας - ενώ υπάρχουν πολλά κομμάτια λίγα είναι αυτά που δείχνουν ικανά να ξεχωρίσουν.

Το τραγούδι "θ' αφήσει εποχή" έξυπνα επιλέχθηκε και ως τίτλος του cd, όμως σαν κομμάτι δεν μου άρεσε και πιστεύω πως κακώς επιλέχθηκε ως πρώτο single. Θα προτιμούσα το "πες" που το θεωρώ το καλύτερο από τα 15 τραγούδια που άκουσα. Δυναμική επιτυχίας, αλλά και χιούμορ διαθέτει το τσιφτετέλι "δεν ταιριάζουμε"...

Σε γενικές γραμμές ομολογώ πως περίμενα ν' ακούσω περισσότερα καλά τραγούδια στο νέο cd μιας τραγουδίστριας που πλέον το δικαιούταν.


HIGHLIGHTS:

... Η συμμετοχή του ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη στο τραγούδι "lipstick" ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Η πρωτοτυπία που λείπει από τις συνθέσεις, υπάρχει στη σχεδίαση του εξώφυλλου και του ένθετου! Στο όμορφο σχεδιαστικά ένθετο θα βρείτε ακόμα στίχους και μια σελίδα - σημείωμα της Αποστολίας γεμάτο "ευχαριστώ" σε συντελεστές και όχι μόνο!

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Πες", "Δεν ταιριάζουμε", "Φταις", "Lipstick", "Τα 'χω πάρει"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Είσαι ότι έψαχνα καιρό
ακριβώς ότι ζητούσα
κομμάτι απ' το άλλο μου μισό
η μοίρα που θα συναντούσα.

Μωρό μου
πες μια λέξη μόνο πες
τρελά ότι με θες
χτυπάει για σένα η καρδιά μου
πες μια λέξη μόνο πες
στο χέρι σου οι γραμμές
σου γράφουν τώρα τ' ονομά μου
πως με θες μωρό μου"...

(στίχοι: Μαργαρίτα - "Πες")


Music Corner

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ

Τίτλος CD
"Θ' ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Μιχάλης Μόσχου
Φωτογραφίες
Τάσος Βρεττός
Σχεδιασμός
Κωνσταντίνος Τσαγάνης
1 CD 15 Tracks
Διάρκεια CD: 58:32
5/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Θ' αφήσει εποχή
02. Αδιάφορος
03. Κι εγώ επίσης
04. Ξέχασέ τον πια
05. Λυπήσου με
06. Τίποτα
07. Lipstick (συμμετέχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης)
08. Πες
09. Δεν ταιριάζουμε
10. Τα 'χω πάρει
11. Βοήθησέ με
12. Δεν λέει
13. ¶ψυχο σώμα
14. Θυμώνω
15. Φταις