"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

Music Corner

"Σε διεκδικώ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ανδρέας Έκτορας "διεκδικεί" μια θέση στην καρδιά μας, την οποία αναμφισβήτητα κερδίζει με αυτό το υπέροχο τραγούδι των Francesco De Benedittis και David Esposito. Τους ελληνικούς στίχους έχουν γράψει ο Ανδρέας Έκτορας και η Μαργαρίτα Κτωρίδου.
Το τραγούδι δανείζει τον τίτλο του και στο νέο CD single του Ανδρέα Έκτορα που κυκλοφορεί από τη Virus Music.
Η επιλογή του τραγουδιού "Σε διεκδικώ" απ' τον Ανδρέα Έκτορα δεν είναι τυχαία, αφού πρόκειται για ένα τραγούδι που αγαπάει ιδιαίτερα και το αποδίδει με τον πλούτο των συναισθημάτων που του εμπνέει.
To CD single περιλαμβάνει 3 ακόμη τραγούδια των Κωνσταντίνου Χριστόφορου, Ζήνωνα Ζηντίλη, Ιορδάνη Παύλου και Τζένης Δασκαλάκη.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Ο Ανδρέας Έκτορας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δισκογραφία πριν από τέσσερα περίπου χρόνια με το άλμπουμ "Έϊ... θα πεθάνω αν δεν σε δω", με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους. Οι περισσότερο όμως τον γνωρίσαμε καλύτερα με το δεύτερο cd του "Δώρο" και το super hit εκείνου του άλμπουμ "Ξημερώματα"! Χαμηλών τόνων καλλιτέχνης, πολύ συμπαθής παρουσία και καλή ποπ φωνή, ο Ανδρέας Έκτορας επιστρέφει με νέα δισκογραφική εταιρεία και ένα cd-single που περιλαμβάνει τέσσερα καινούρια τραγούδια.

Στα δύο απ' αυτά, τα "Δε σε μισώ" και "Σε διεκδικώ", τα οποία και θεωρώ τα καλύτερα του cd-single, συναντάμε τον τραγουδιστή στο γνώριμο ύφος του προηγούμενου άλμπουμ. Τραγούδια ποπ, ερωτικές μπαλάντες με ρυθμό και ηλεκτρονικά στοιχεία που ταιριάζουν στη φωνή και το προφίλ του και έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ραδιοφωνικές επιτυχίες. Ακόμα και αν πολλοί υποστηρίζουν οτι το ποπ τραγούδι δεν έχει ερμηνευτικές απαιτήσεις, οι γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του Έκτορα στα δύο αυτά κομμάτια αποδεικνύουν το αντίθετο!

Στο "Άλλη μια νύχτα" διακρίνουμε μια προσπάθεια του νεαρού τραγουδιστή να διευρύνει το ρεπερτόριο του και στον, σαφώς πιο εμπορικό, λαϊκό-ποπ ήχο. Το αποτέλεσμα της απόπειρας αυτής, όπως και το τραγούδι γενικά, δεν είναι κακό, ωστόσο παραπέμπει κατευθείαν στον ...Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος άλλωστε είναι και ο συνθέτης του και έτσι χάνεται το προσωπικό στυλ του Ανδρέα Έκτορα που υπάρχει στα υπόλοιπα τραγούδια. Το τελευταίο κομμάτι, το ντουέτο "alive" μου θυμίζει έντονα τραγούδι που προορίζεται για τη Eurovision και δεν πέρασε στον τελικό!


HIGHLIGHTS:

... Οι ερμηνείες του Ανδρέα Έκτορα στις ποπ μπαλάντες "Δε σε μισώ" και κυρίως στο "Σε διεκδικώ" ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Παρόλο που πρόκειται για cd-single, υπάρχει ένθετο με τους στίχους των τραγουδιών. Δεν υπάρχουν ωστόσο καθόλου φωτογραφίες εκτός από μια, του τραγουδιστή μαζί με τη Μαργαρίτα Μπεζαΐτη, με την οποία ερμηνεύουν το ντουέτο "alive".

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Δε σε μισώ", "Σε διεκδικώ"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Σαν σκιά στο φως
Γυρνάς στο μυαλό μου, πες μου πώς
Η αγάπη αυτή στη ζωή μου είχε τέλος κι αρχή
Ήρθε πια καιρός, φωνή λογικής ακολουθώ
Δε μπορούμε μαζί, σ' άλλο κόσμο εγώ ζω, σ' άλλο εσύ

Δεν μπορώ να μείνω εδώ, δεν έχω λόγο να σου εξηγώ
Δε σε μισώ για όσα μου έκανες
Για μένα ζω, για μένα πέθανες
Δε σε χρειάζομαι, τώρα δε νοιάζομαι πια
Είναι αργά"...

(στίχοι: Τζένη Σκανδαλάκη - "Δε σε μισώ")


Music Corner

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

Τίτλος CD
"ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΩ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Νίκος Ορφανός
Φωτογραφίες
Ιάκωβος Καλαϊτζάκης
1 CD 4 Tracks
Διάρκεια CD: 13:58
2/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Δε σε μισώ
02. Άλλη μια νύχτα
03. Σε διεκδικώ
04. Alive (ντουέτο με τη Μαργαρίτα Μπεζαΐτη)

MC Team ID