"κλικ για μεγέθυνση"
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Music Corner

"Σου χρειάζεται..."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μας χρειάζονται... τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Γονίδη! Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι πωλήσεις του νέου του cd που έγινε χρυσό από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής συμπεριέλαβε στο cd 14 τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία υπογράφει ο ίδιος. Το τραγούδι «Σου χρειάζεται», που έδωσε και τον τίτλο στο άλμπουμ, έχει κάνει αίσθηση στα ραδιόφωνα, ενώ έχουν ξεχωρίσει επίσης τα τραγούδια «Στην εντατική» (μουσική - στίχοι Σταμάτης Γονίδης) και «Θα 'σαι καταδικασμένη» (Χρήστος Δάντης - Βαγγέλης Κωνσταντινίδης).
Στους συντελεστές του νέου cd του Σταμάτη Γονίδη συναντάμε επίσης τον Κωνσταντίνο Χριστόφορου, τον Γιάννη Πετρίδη, την Αγγελική Μακρυνιώτη, τον Θεοδόση Κότση και τον Βασίλη Δήμα. Τα νέα τραγούδια του Σταμάτη Γονίδη μόλις κυκλοφόρησαν και μας χρειάζονται οπωσδήποτε! Καλή ακρόαση!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

"Μας χρειάζεται" ο νέος δίσκος του Σταμάτη Γονίδη; Ίσως ναι, ίσως όχι. Ας μπούμε κατευθείαν στο "ψητό"!

Το ύφος των τραγουδιών του Σταμάτη Γονίδη είναι γνωστό, επομένως θα ήταν ανώφελο να περιμένει κανείς πρωτοτυπία στο παρόν δισκάκι. Ακούγοντας τα κομμάτια λοιπόν, αρχικά απογοητεύτηκα από το φτωχό, περιορισμένο σε ιδέες και εικόνες λεξιλόγιο των στίχων και ύστερα από τους αναμενόμενους ρυθμούς και τις προβλέψιμες μελωδίες. Την κατάσταση θα μπορούσαν κάπως να σώσουν οι ερμηνείες του Γονίδη, μα κι αυτές ακολουθούν την πεπατημένη: κλαυθμοί, οδυρμοί, πόνοι, ικεσίες, παρακαλετά και αμανέδες. Βέβαια αναρωτιέμαι τι άλλο θα μπορούσε να τραγουδήσει ο Γονίδης, αλλά και πάλι, η επανάληψη όσο να 'ναι κουράζει. Τα μόνα τραγούδια που ξεχώρισα είναι το "Έλα για μια νύχτα μόνο" (Θεοδόσης Κότσης, Γιάννης Πετρίδης) και το "Θα περάσει κι αυτό" (Βασίλης Δήμας) τα οποία με έπεισαν για τις διαθέσεις τους. Ανεκδιήγητο στιχουργικά κρίνω το "Στην εντατική" που έγραψε ο ίδιος ο τραγουδιστής: "Στην εντατική, θα με βρεις εκεί / έτοιμο να φύγω απ' αυτή τη γη". Τι να πω, περαστικά...

Με λίγα λόγια, ο νέος δίσκος του Σταμάτη Γονίδη μια χαρά θα ταιριάξει στους θαυμαστές του και γενικά στους λάτρεις του είδους καθώς δεν ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, αποτελεί όμως ακατάλληλη πρόταση για όσους αναζητούν πρωτότυπες λαϊκές ή μη, απόψεις.


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
8σέλιδο με τυπική αναφορά σε τίτλους και συντελεστές (στίχοι δεν υπάρχουν), φωτογραφίες του καλλιτέχνη και εξώφυλλα από προηγούμενα cd του Γονίδη φυσικά με τη Virus Music.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Έλα για μια νύχτα μόνο", "Θα περάσει κι αυτό"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Έλα για μια νύχτα μόνο
στη μοναξιά μου σβήνω και λιώνω
γύρνα πίσω το χρόνο...

Έλα για μια νύχτα μόνο
πόσο ν' αντέξει η καρδιά μου στον πόνο
εσένα θέλω μόνο"...

(στίχοι: Θεοδόσης Κότσης - "Έλα για μια νύχτα μόνο")

Music Corner

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Τίτλος CD
"ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..."
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Σταμάτης Γονίδης
Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
Styling
Γιάννης Φερεντίνος
1 CD 14 Tracks
Διάρκεια CD: 49:44
12/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Στην εντατική
02. Σου χρειάζεται
03. Γύρισε ξανά
04. Περασμένα μεσάνυχτα
05. Θα είσαι καταδικασμένη
06. Θα με βρείς μπροστά σου
07. Τα 'χασες όλα
08. Έλα για μια νύχτα
09. Να 'ρθεις ξανά
10. Άραγε ξέρεις
11. Άλλαξα
12. Θα περάσει και αυτό
13. Δε θα είμαι εδώ
14. Αντίο

MC Team ID