"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Music Corner

"Ποτέ δεν έφυγες"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήδη έχετε ακούσει στα ραδιόφωνα το πρώτο και ομότιτλο single! To "Ποτέ δεν έφυγες", το νέο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη, θεωρείται πλέον μια από τις επιτυχίες της φετινής χρονιάς.
Αυτές τις ημέρες κυκλοφόρησε από τη Heaven το ολοκληρωμένο προσωπικό της album, εγκαινιάζοντας έτσι τη συνεργασία της με την εταιρία.
Το album «Ποτέ δεν έφυγες» φέρει την υπογραφή δύο σπουδαίων δημιουργών, του στιχουργού Ηλία Φιλίππου και του συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη, στους οποίους μάλιστα χρωστάει πολλές από τις επιτυχίες της.
Η Αγγελική επιστρέφει με ένα cd με πολλές επιτυχίες - μπαλάντες, τραγούδια χορευτικά, γνήσια λαϊκά ακούσματα που θα μας ξεσηκώσουν - αφήνοντας το δικό της προσωπικό στίγμα το φετινό χειμώνα.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια αρκετά καλή λαϊκή φωνή που όμως δεν έχει ξεχωρίσει αρκετά στο χώρο. Στο νέο της album εμπιστεύεται ξανά τον Κώστα Μηλιωτάκη, τον Ηλία Φιλίππου και τον Δημήτρη Τσάφα, με τους οποίους είχε συνεργαστεί και στον προηγούμενο δίσκο της.

Το «Ποτέ δεν έφυγες» αποτελείται από δώδεκα λαϊκά τραγούδια, με το ερωτικό θέμα να κυριαρχεί στους στίχους. Συνθετικά, τα τραγούδια είναι γραμμένα στο ίδιο μοτίβο, με αποτέλεσμα μετά το έκτο κομμάτι να μοιάζει σαν να ξαναέβαλες το cd απ' την αρχή. Το «Δεν πειράζει», όπως και το ομώνυμο «Ποτέ δεν έφυγες», έχουν τα φόντα να προχωρήσουν, ενώ αρκετά "πιασάρικο" είναι και το «Μην επιμένεις», το τραγούδι που ανοίγει το δίσκο, αν και κινείται σε πολύ συνηθισμένα πλαίσια. Θα ξεχωρίσω επίσης το «Μη ζητήσεις συγνώμη», για τη συμμετοχή του Βασίλη Καρρά, που είχαμε καιρό να ακούσουμε, καθώς και το «Ψέματα» για την πολλή καλή ερμηνεία.

Γενικώς δεν είναι ένα cd που θα βγάλει μεγάλες επιτυχίες, καθότι δεν έχει τραγούδια που θα ξεχωρίσουν ιδιαίτερα. Ωστόσο είναι ένα ικανοποιητικό υλικό, ώστε να συνοδεύσει την τραγουδίστρια στις ζωντανές εμφανίσεις της στις πίστες, καθότι μπορεί πολύ άνετα να το στηρίξει ερμηνευτικά. Θα προτιμούσα βέβαια να μην φώναζε τόσο στα ρεφρέν (δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει μόδα να "ξελαρυγγιάζονται" οι τραγουδιστές!) - όταν τραγουδάει ήρεμα είναι αρκετά γοητευτική...


HIGHLIGHTS:

... Η συμμετοχή του Βασίλη Καρρά στο «Μη ζητήσεις συγνώμη» ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Κάποιες φωτογραφίες χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι στίχοι των τραγουδιών.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
«Ποτέ δεν έφυγες», «Δεν πειράζει», «Μη ζητήσεις συγνώμη», «Ψέματα»...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Δεν πειράζει, δεν πειράζει
Ζήσε για τις εντυπώσεις
αφού μόνο αυτό σε νοιάζει

Δεν πειράζει, δεν πειράζει
Άλλη μέρα στη ζωή μου
μακριά πια χαράζει
"...

(στίχοι: Ηλίας Φιλίππου - "Δεν πειράζει")

Music Corner

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Τίτλος CD
"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Ηλίας Φιλίππου
Φωτογραφίες
Ντίνος Διαμαντόπουλος
Styling
Σωτήρης Τσαγδής
Art Direction
Αντώνης Γλυκός
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 43:41
12/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Μην επιμένεις
02. Ποτέ δεν έφυγες
03. Δεν πειράζει
04. Μη ζητήσεις συγνώμη (ντουέτο με τον Β. Καρρά)
05. Ψέματα
06. Πολύ τυχερή
07. Παραδέχομαι
08. Δε χωρίζουμε
09. Δικαιώματα
10. Ξέχασέ με
11. Απόψε μείνε
12. Δικά σου λόγια

MC Team ID