"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΑΝΤΙΑ ΜΗΤΡΟΥΔΗ

Music Corner

Λαϊκά
"Άφησα στην πόρτα τα κλειδιά"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αγάπη της για την τέχνη αρχικά την οδήγησε στο κατώφλι της δραματικής σχολής. Παράλληλα με την υποκριτική, έκανε μουσικές σπουδές, αφού το τραγούδι ήταν σταθερά η πρώτη της προτεραιότητα.

Η Νάντια Μητρούδη μπαίνει στο μαγικό όσο και δύσκολο τοπίο της τρέχουσας δισκογραφίας, φιλοδοξώντας να κερδίσει το ενδιαφέρον μας, αφού και καλή φωνή διαθέτει και παρουσία που ξεχωρίζει.

Έντεκα νέα τραγούδια σε μουσική Αντώνη Σκόκου και στίχους μιας πλειάδας ικανών στιχουργών, συνθέτουν το πρώτο άλμπουμ της που μόλις κυκλοφόρησε από τη Virus Music με τίτλο "Άφησα στην πόρτα τα κλειδιά".

Ο Πάνος ΦαΛαρας, η Ναταλία Γερμανού, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Σαρρής, ο Μάρκος Κοντοπίδης και ο Βαγγέλης Καραντζάνος έγραψαν τους στίχους των νέων τραγουδιών της Νάντιας
Μητρούδη.

Τα ραδιόφωνα υποδέχθηκαν με θερμή το πρώτο single του δίσκου «Δε μου πάνε εμένα τα μαύρα», ενώ αξίζει ακόμη να προσέξετε το δυναμικό "Βρες άλλο θέμα", την υπέροχη μπαλάντα «Ένας Θεός το ξέρει», καθώς και το πολύ ιδιαίτερο τραγούδι «Κούκλα».

Δυναμικές ερμηνείες σε ένα πολυσυλλεκτικό δίσκο που καλύπτει το φάσμα του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού από την πολλά υποσχόμενη Νάντια Μητρούδη.

Σύντομο βιογραφικό:
Η Νάντια Μητρούδη είναι διπλωματούχος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής ΙΑΣΜΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ (με καθηγητές τους Σταύρο Τσακίρη, Θέμιδα Μπαζάκα, Δημήτρη Πιατά, Ταμίλα Κουλίεβα κ.α.) και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Μαίρης Τράγκα. Έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής στο Studio Υπό το Μηδέν (όπου συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και musical) αλλά και μαθήματα χορού με την Kate Holden. Επίσης έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι, ενώ τώρα κάνει μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού και θεωρητικής και ακουστικής κιθάρας.


Music Corner

ΝΑΝΤΙΑ ΜΗΤΡΟΥΔΗ

Τίτλος CD
"ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Βαγγέλης Γιαννόπουλος
Ενορχήστρωση
Αντώνης Σκόκος
Φωτογράφηση
Ιάκωβος Καλαϊτζάκης
Styling
Διονύσης Κολποδίνος
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 41:07
10/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Βρες άλλο θέμα
02. Ένας Θεός το ξέρει
03. Δε μου πάνε εμένα τα μαύρα
04. Ξεχνάς
05. Στον κόσμο μου
06. Ποιες θυσίες
07. Κούκλα
08. Όχι εσύ, εγώ
09. Για κανένα
10. Αν πεθάνεις, θα πεθάνω
11. Τα κλειδιά

MC Team ID