"κλικ για μεγέθυνση"
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Music Corner

Λαϊκά
"Μ' ακούς;"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βασίλης Πετρίδης κάνει μ' αυτόν τον δίσκο το ντεμπούτο του στην δισκογραφία, και όλα δείχνουν ότι ήρθε και θα μείνει.
Νέος, ωραίος, με πολύ καλή φωνή και ιδιαίτερη χροιά, θα σας κερδίσει και με τα δέκα υπέροχα λαϊκά τραγούδια που ερμηνεύει.
Σίγουρα δεν είναι δίσκος ενός τραγουδιού και αξίζει ν' ακούσει κανείς όλα τα τραγούδια για να έχει μια πλήρη εικόνα. Το πρώτο τραγούδι που δόθηκε στα ραδιόφωνα είναι το "Δηλώνω τρελός", σε μουσική του Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους του Μιχάλη Φάβιου, το οποίο έκανε ήδη αισθητή την παρουσία του καταλαμβάνοντας από την πρώτη μέρα μια από τις υψηλές θέσεις στο airplay chart.
Μπορείτε να τον απολαύσετε επίσης με τις υπέροχες μπαλάντες "Έτσι κι εσύ" και "Γίνε βροχή", θα σας ανεβάσει τη διάθεση με τα "Να μην τελειώσει η βραδιά", "Μ' έχει κάνει ο έρωτας σου" και το "Είσαι το αστέρι της βραδιάς", θα σταθείτε στο χασαπο-ζεϊμπέκικο "Κι αν θα γιορτάσω", εκείνο όμως που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο είναι το δυναμικό ζεϊμπέκικο "Πες μου, ουρανέ" που έχει γράψει ο ίδιος ο Βασίλης Πετρίδης.
Αφήσαμε για το τέλος ένα ιδιαίτερο τραγούδι, το "Μ' ακούς;" που ανοίγει τον δίσκο και έδωσε και τον τίτλο του, ένα τραγούδι που έγραψε ο Πόλυς Πελέλης σε στίχους της Τασούλας Θωμαΐδου. Άλλοι δημιουργοί που του εμπιστεύτηκαν τραγούδια τους είναι ο Άκης Δείξιμος, ο Χρήστος Κυπαρίσσης, ο Γιώργος Σχοινάς, ο Κώστας Μποσνάκης, ο Εύριπος κ.ά.


Music Corner

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Τίτλος CD
"Μ' ΑΚΟΥΣ;"
Εταιρεία: IMPACT
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Κώστας Μπουρμάς
Επιμ. Παραγωγής
Νίκος Ορφανός
1 CD 10 Tracks
Διάρκεια CD: 35:21
7/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Μ' ακούς;
02. Δηλώνω τρελός
03. Να μην τελειώσει η βραδιά
04. Έτσι και εσύ
05. Κι αν θα γιορτάσω
06. Είσαι το αστέρι της βραδιάς
07. Πες μου, ουρανέ
08. Μ' έχει κάνει ο έρωτάς σου
09. Ήσουνα λίγη
10. Γίνε βροχή

MC Team ID