"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Music Corner

"Νατάσα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 χρόνια επιτυχίες, 10 χρόνια μοναδικές ερμηνείες, 10 χρόνια με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!!
Η Νατάσα Θεοδωρίδου γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο 10 επιτυχημένα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, καθώς παρουσιάζει έναν εξαιρετικό λαϊκό δίσκο που θα λατρέψετε. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου συναντιούνται ξανά καλλιτεχνικά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και δημιουργούν τον καλύτερο λαϊκό δίσκο της χρονιάς.

To album ανοίγει με την υπέροχη μπαλάντα και ήδη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, με τίτλο «Πάλι» κι έχει οπτικοποιηθεί κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Γραμματόπουλου. Πιο κάτω θα ακούσουμε το πολύ δυνατό ζεϊμπέκικο «Δεν θέλω τίποτα», το απόλυτα διασκεδαστικό «Θαύμα» και την αισθαντική μπαλάντα «Καληνύχτα σ' αγαπώ». Συνολικά, πρόκειται για 13 λαϊκά τραγούδια που αποδεικνύουν ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια από τις πιο σημαντικές λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς.

10 χρόνια Νατάσα Θεοδωρίδου ...και τα καλύτερα έρχονται!!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, με τη νέα της δισκογραφική δουλειά γιορτάζει δέκα χρόνια παρουσίας στο ελληνικό πεντάγραμμο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι η δουλειά αυτή "ο καλύτερος λαϊκός δίσκος της χρονιάς", όπως υποστηρίζει το δελτίο.

Τα τραγούδια υπογράφουν συνθετικά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και στιχουργικά ο Ηλίας Φιλίππου, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δώσει αρκετά σουξέ στη Νατάσα ("Σου βάζω δύσκολα", "Έντεκα παρά", "Για ποια αγάπη μου μιλάς" κ.ά.). Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακά τα τραγούδια, πάντως σίγουρα δεν προσφέρουν στην τραγουδίστρια τίποτα παραπάνω από το ότι μ' αυτά θα ακουστεί αρκετά στα ραδιόφωνα και θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά της επί πίστας. Μια από τα ίδια δηλαδή, αφού αρκετοί από τους δίσκους της Νατάσας κινήθηκαν σε αυτές τις κατευθύνσεις. Με λίγα λόγια το νέο της άλμπουμ ακολουθεί τις επιταγές της εποχής: προτείνει εύκολα στιχάκια που να φτάνουν στον καθένα και που δε χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία καθώς και εύπεπτες λαϊκοπόπ μελωδίες που όμοιές τους ακούμε εδώ και 15 χρόνια και όπως πάνε τα πράγματα θα ακούμε για καιρό ακόμη (ζεϊμπέκικα, χασάπικα, τσιφτετέλια, λαϊκομπαλάντες κ.ά.). Πετυχημένη η συνταγή, δεν αντιλέγω, μήπως όμως να δοκιμάζαμε κάτι πιο πρωτότυπο και πιο ουσιώδες;

Σε γενικές γραμμές, η νέα δισκογραφική δουλειά της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει υλικό που ακούγεται ευχάριστα, για ακόμα μία φορά όμως ως ερμηνεύτρια μοιάζει να είναι ανώτερη από το ρεπερτόριό της. Ελπίζω σύντομα να ανακάμψει και να κάνει την έκπληξη με ωραία σύγχρονα λαϊκά τραγούδια που να αναδεικνύουν το ταλέντο και την αξία της.


HIGHLIGHTS:

... Τι άλλο, η καθαρή λαϊκή φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου, που όποιο τραγούδι και να πει το βγάζει "ασπροπρόσωπο" ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Το εξώφυλλο και το artwork στο ένθετο είναι από τα πιο αδιάφορα που έχω δει.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Να μ' αγαπάς", "Ούτε μια λέξη", "Πάλι", "Άνοιξε την καρδιά σου"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Ούτε μια λέξη έτσι για την ιστορία
ούτε συγγνώμη για τα μάτια να μου πεις
εγώ ζητούσα αγάπη και ελευθερία
κι όχι να μένω σε κελί περιοπής
"...

(στίχοι: Ηλίας Φιλίππου - "Ούτε μια λέξη")

Music Corner

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Τίτλος CD
"ΝΑΤΑΣΑ"
Εταιρεία: SONY BMG
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Γιάννης Δουλάμης
Φωτογραφίες
Θοδωρής Ψιάχος
Επιμ. Φωτογράφησης
Τζώρτζια Μιχαλοπούλου
Artwork
Δημήτρης Ρεκουνιώτης
1 CD 13 Tracks
Διάρκεια CD: 50:00
12/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Πάλι
02. Δεν θέλω τίποτα
03. Να μ' αγαπάς
04. Να τελειώνουμε εδώ
05. Θαύμα
06. Καληνύχτα σ' αγαπώ
07. Ούτε μια λέξη
08. Καλά που έφυγες
09. Άνοιξέ μου τη καρδιά σου
10. Σαν μια ταινία
11. Όλα τα 'σβησα
12. Αγάπη που σκοτώνει
13. Ξενιτειά μου

MC Team ID