"κλικ για μεγέθυνση"
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΕΝΕΡΗ

Music Corner

"Σε περίμενα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Σε Περίμενα" μας τραγουδάει η Κατερίνα Βενέρη, μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια η οποία θα σας κερδίσει με το πρώτο άκουσμα.
"Σε Περίμενα" ο τίτλος της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς, με δώδεκα λαϊκές επιτυχίες που αναμφισβήτητα αποτελούν το "διαβατήριο" για μια σωστή και επιτυχημένη είσοδο στον "μαγικό" κόσμο του καλού τραγουδιού.
"Σε Περίμενα", "Ένα Τίποτα", "Ήσουν Φωτιά" και "Μόνη" είναι τα τραγούδια που ξεχωρίζουν με το πρώτο άκουσμα, μέχρι να ανακαλύψετε και τα υπόλοιπα μοναδικά κομμάτια του δίσκου.
Την μουσική και τους στίχους σε όλα τα τραγούδια του δίσκου, υπογράφει ο ταλαντούχος Βασίλης Δήμας.
Κατερίνα Βενέρη - Γιώργος Δασκουλίδης: Η Κατερίνα συναντάει τον Γιώργο σ' ένα εκπληκτικό ντουέτο, με τίτλο "Φύγαμε".
Η Κατερίνα Βενέρη είναι μια νέα εκρηκτική τραγουδίστρια που μέσα από το πρώτο της CD θα μας κάνει να της τραγουδάμε... "Σε Περίμενα".


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Τυπικό λαϊκό cd για τραγουδίστρια πίστας! Με τα τσιφτετέλια του, τα ζεϊμπέκικά του, τα χασάπικά του και τα ερωτικά του. Α... Και με τη sexy τραγουδίστριά του! Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ όταν βλέπω φωτογράφηση cd με τραγουδίστριες που τα βγάζουν (σχεδόν) όλα στη φόρα ο νους μου πάει στο γνωστό ρητό "από κορμί ...φωνάρα" (ξέρετε εσείς...!) Όσα δηλαδή δεν μπορούν να πουν με τη φωνή τα λένε με το ...κορμί!

Ωστόσο άκουσα το cd και μάλλον άλλαξα γνώμη, γι' αυτό και αποφάσισα να το παρουσίασω στις σελίδες του MC. Ναι, δεν είναι και τόσο του γούστου μου αυτό το στυλ τραγουδιών, όμως η Κατερίνα Βενέρη διαθέτει καλή φωνή για το είδος μουσικής που επέλεξε. Βραχνή φωνή χωρίς παραφωνίες, ενώ τα τραγούδια δεν είναι από αυτά που τ' ακούς και ψάχνεις το forward! Υπάρχουν βέβαια και κάτι τέτοια, όπως το εντελώς "σκυλάδικο" (με συγχωρείτε για τον χαρακτηρισμό αλλά πως αλλιώς να το πω για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ;) "ήσουνα φωτιά". Έχει όμως και καλά τραγούδια. Όπως το ζεϊμπέκικο "ένα τίποτα", το αργό χασάπικο "κανένα εγώ δε λογαριάζω", το "ζημιάρικο" τσιφτετέλι "σου έδωσα πολύ αξία" και τη μπαλάντα "έφυγες νωρίς" (ωραίες οι μουσικές "γέφυρες" εδώ).

Το ντουέτο με τον Γιώργο Δασκουλίδη "φύγαμε" δεν λέει τίποτα. Το cd περιέχει και το video clip της μπαλάντας "σε περίμενα" με την οποία ανοίγει το cd, ένα ακόμα τραγούδι που αρκετοί θα βρείτε ενδιαφέρον. Το video clip είναι μορφής ".mpg" και μπορείτε να το δείτε στα pc σας.

Όλα τα τραγούδια είναι σε μουσική - στίχους του Βασίλη Δήμα που έχει δώσει πολύ καλά δείγματα τελευταία στο χώρο των λαϊκών τραγουδιών (πρόσφατα έκανε δυνατές επιτυχίες με κομμάτια που έδωσε στον Νότη Σφακιανάκη) και πιστεύω πως στη πορεία το όνομά του θα ακούγεται όλο και περισσότερο...


HIGHLIGHTS:

... Ενδιαφέρουσα η φωνή της τραγουδίστριας (μη μπλεκόμαστε με τα του ...κορμιού που γράφω παραπάνω, το εννοώ!) ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Εδώ τι να σχολιάσεις; Μόνο τα κάλλη της ερμηνεύτριας υπάρχουν για να σχολιάσεις και σ' αυτό το τομέα τα πάει επίσης περίφημα!!! Στίχοι δεν υπάρχουν, μας τελείωσαν κύριοι. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω σ' αυτό το ένθετο να κοίταζε κανείς τους στίχους!!! ...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
Όπως έγραψα και παραπάνω, τα "ένα τίποτα", "κανένα εγώ δε λογαριάζω", "σου έδωσα πολύ αξία", "έφυγες νωρίς" και "σε περίμενα"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Μη με ρωτάς αν σ' αγαπώ
μη με ρωτάς αν σε θυμάμαι
ούτε μια λέξη δεν θα πω
γιατί το ύστερα φοβάμαι...

Μη με ρωτάς για τη φωτιά
θέλω για πάντα να τη σβήσω
κι αν έρθω πλάι σου ξανά
πες μου τι έχω να κερδίσω...

Ένα τίποτα μου χάρισες εμένα
και σου έδωσα τα πάντα στο λεπτό
μη ρωτάς λοιπόν για όνειρα χαμένα
ένα τίποτα για σένα είμαι εγώ"...

(στίχοι: Βασίλης Δήμας - "Σου έδωσα πολύ αξία")


Music Corner

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΕΝΕΡΗ

Τίτλος CD
"ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ"
Εταιρεία: ALPHA RECORDS
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Βασίλης Δήμας
Φωτογραφίες
Βασίλης Ζαχαριάδης
Artwork
Τζένη Καρέτση
1 CD 11 Tracks
+ 1 video clip
Διάρκεια CD: 36:26
2/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!


 

 


Τα τραγούδια του cd

1. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
2. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ
3. ΗΣΟΥΝΑ ΦΩΤΙΑ
4. ΜΟΝΗ
5. ΠΟΙΑ
6. ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΩ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ
7. ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ
8. ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΩ
9. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ
10. ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ
11. ΦΥΓΑΜΕ ντουέτο με τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗ
----
Bonus track video clip ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

MC Team ID