"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Music Corner

Λαϊκά
Γράφει ο
Δημήτρης Τσάγκας
"Μόνο για σένα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O νέος δίσκος του ΝΙΚΟΥ ΒΕΡΤΗ είναι γεγονός! Το καινούριο άλμπουμ του με τίτλο "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" μόλις κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει cd και dvd με 45 λεπτά αφιέρωμα στη δημιουργία του δίσκου και των videoclip.

Το τραγούδι «ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» με το οποίο μας συστήθηκε η καινούρια δισκογραφική δουλειά, είναι ήδη μέσα στα 10 πρώτα ραδιοφωνικά hit και έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό. Παρόλα αυτά οι συντελεστές του δίσκου συμφωνούν σε ένα πράγμα, ότι το "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ", είναι ένα μόνο από τα πολλά τραγούδια που θα ξεχωρίσουν από το album και θα αγαπήσετε.

Ο Νίκος Βέρτης σε 14 νέα τραγούδια τα οποία ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και υπογραφούν οι βασικοί πλέον συνεργάτες του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη μουσική και ο Ηλίας Φιλίππου στους στίχους.

Το album κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις, SUPER JUEL BOX και SPECIAL DELUXE EDITION, επίσης συνοδεύονται από ένθετο βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών, τους συντελεστές και άλλες πληροφορίες.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και χαιρόμαστε που τον βλέπουμε να προχωράει και να γίνεται ένα από τα σημαντικότερα ονόματα των νυχτερινών κέντρων. Έχει καλή φωνή και ιδιαίτερη παρουσία και είναι πολύ καλός στα live. Ότι χρειάζεται ένας λαϊκός τραγουδιστής για να ανεβάσει τον πήχυ της διασκέδασης που λέει και μια γνωστή διαφήμιση και για να πετύχει να διασκεδάσει τον κόσμο.

Το νέο του cd είναι φτιαγμένο για να του δώσει νέο υλικό για τις live εμφανίσεις του και είμαι σίγουρος πως ο Βέρτης θα βρει τρόπο να απογειώσει και να κάνει επιτυχίες και τα νέα του τραγούδια. Όμως από την άλλη το album δεν προσφέρεται για ακροάσεις από μη "μυημένους" στα σχετικά τραγούδια και μάλιστα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι αυτό που γράφω παραπάνω. Ότι είναι γραμμένα για στιγμές πάνω στη πίστα. Αβανταδόρικα λαϊκά κομμάτια για "κούνημα" ή για "καψούρες". Λείπουν όμως κάποιες πιο μελωδικές στιγμές που θα έδιναν στο album ένα πιο ελαφρύ άκουσμα για την ώρα που δεν βρισκόμαστε σε high κέφια. Δεν λέω, υπάρχουν μπαλάντες ή ζεϊμπέκικα, αλλά κι αυτά έχουν βρε παιδί μου ένα βαρύ άκουσμα, που αν δεν έχεις τριγύρω σου καμιά δεκαριά άτομα να σου βαράνε παλαμάκια, δεν τα χαίρεσαι.

Η κατεύθυνση του cd είναι "μονόδρομος" προς τη πίστα σε μεγαλύτερο βαθμό από οποιοδήποτε προηγούμενο cd του Νίκου Βέρτη. Αυτό είναι και το πρόβλημα, ειδικά για όσους θέλουν κάτι πιο light.


HIGHLIGHTS:

... Το συνοδευτικό dvd με making of και συνέντευξη του Βέρτη καθώς και το video clip του "μόνο για σένα" που είναι γεμάτο με όμορφα τοπία από τα Γρεβενά! ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Το cd ηχογραφήθηκε στα ...Γρεβενά, κάτι που προβλήθηκε ιδιαίτερα. Έτσι οι φωτογραφίες του ένθετου έχουν τραβηχθεί φυσικά στην "εξοχή" καθώς και στο "πέτρινο" οίκημα που έγιναν οι ηχογραφήσεις. Επιστροφή στη φύση λοιπόν, αλλά το artwork θα μπορούσε να είναι πιο σχετικό με όλο αυτό το σκηνικό. Υπάρχουν σημειώματα συντελεστών και οι στίχοι των τραγουδιών.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Μόνο για σένα", "Παράπονό μου", "Σβήστα όλα", "Δε μ' αγαπάς", "Πόσο μετάνιωσα"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Απόψε μου 'παιξε παιχνίδι η ζωή
είναι απίστευτο μα είμαστε μαζί
εγώ κι εσύ
κι έψαχνα γη και ουρανό
παντού γυρνούσα να σε βρω
για να σου πω να 'ρθεις εδώ...

Πόσο μετάνιωσα που σ' άφησα να φύγεις μια βραδιά
τώρα σ' αντάμωσα και νιώθω πως σταμάτησε η καρδιά
δες πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά
συγνώμη έφταιξα σου λέω ειλικρινά
γύρνα ξανά"...

(στίχοι: Ηλίας Φιλίππου - "Πόσο μετάνιωσα")

Music Corner

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Τίτλος CD
"ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ"
Εταιρεία: MERCURY
UNIVERSAL
Είδος: CD

Εκτέλ. Παραγωγής
Ανδρέας Γιατράκος
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Ηλίας Φιλίππου
Φωτογραφίες
Θοδωρής Ψιάχος
Artwork
Δημήτρης Καράμπελας
1 CD + 1 DVD
CD: 14 Tracks
Διάρκεια CD: 50:27
5/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


 


Τα τραγούδια του cd

01. Δε μ' αγαπάς
02. Γύρισες αλλά
03. Δεν βρίσκω λόγια
04. Μάτια μου γλυκά
05. Μόνο για σένα
06. Παράπονο μου
07. Τι μικρός που είναι ο κόσμος
08. Σβήστα όλα
09. Μη μου λες
10. Πήρα της καρδιάς τον δρόμο
11. Αποφάσισε
12. Φταίω
13. Δεν υπάρχω στη ζωή σου
14. Πόσο μετάνιωσα

MC Team ID