"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Music Corner

"Οι άντρες δεν παρακαλάνε"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο νέος δίσκος του Αλέκου Ζαζόπουλου είναι γεγονός!
Τίτλος του "Οι άντρες δεν παρακαλάνε" και είναι βέβαιο ότι θα αγαπηθεί από όλους τους φίλους του καλού λαϊκού τραγουδιού.
Παρά την πολύχρονη θητεία του στο τραγούδι και τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ο Αλέκος Ζαζόπουλος έγινε ευρέως γνωστός σχετικά πρόσφατα με το τραγούδι-ύμνο "Στην υγειά της αχάριστης". Το νέο του album "Οι άντρες δεν παρακαλάνε", που κυκλοφόρησε από τη Virus Music, επιβεβαιώνει ότι ο Αλέκος Ζαζόπουλος είναι ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, καθώς περιλαμβάνει 14 αυθεντικά λαϊκά τραγούδια που εκφράζουν αληθινά συναισθήματα.
Το τραγούδι "Χωρίζω" του Γιάννη Καραλή έχει ήδη αγαπηθεί από τα ραδιόφωνα, ενώ ξεχωρίζει επίσης το σπουδαίο ζεϊμπέκικο "Οι άντρες δεν παρακαλάνε" (των Πάνου Καπίρη και Ναταλίας Γερμανού) αλλά και το τραγούδι "Δεν μπορείς πια να μ' έχεις" (Πάνος Καπίρης - Αγγελος Παλαιολόγος).
Σημαντικοί δημιουργοί, που εκτιμούν τη φωνή του Αλέκου Ζαζόπουλου, υπογράφουν κάποια από τα τραγούδια και αυτού του album. Ο Αλέκος Χρυσοβέργης, ο Σπύρος Γιατράς, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νίκη Σπυροπούλου είναι μεταξύ αυτών που πίστεψαν στη φωνή του.
Ακούστε το νέο cd του Αλέκου Ζαζόπουλου και ανακαλύψτε ένα αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή που αξίζει την προσοχή μας!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Μετά το πολυτραγουδισμένο "Στην υγειά της αχάριστης", ο Αλέκος Ζαζόπουλος κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Οι άντρες δεν παρακαλάνε"!

Τα καινούρια τραγούδια έχουν, τι άλλο, αμιγώς λαϊκό χαρακτήρα. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως απευθύνονται κυρίως στη μερίδα του κοινού που τη "βρίσκει" με τα μπουζούκια και τις πίστες. Καθώς προσωπικά δεν ανήκω σε αυτή τη μερίδα και θεωρώντας πως δε χωρούν στεγανά στην τέχνη, οπλίστηκα με ...υπομονή και καλή διάθεση και κάθισα να ακούσω το cd!

Λίγο πολύ παρόμοια τραγούδια με αυτά του Ζαζόπουλου έχουμε ακούσει ξανά στο παρελθόν από καλλιτέχνες που κινούνται στις ίδιες κατευθύνσεις. Με λίγα λόγια, στο cd ούτε πρόκειται να ακούσετε τίποτα καινούριο, ούτε να ξαφνιαστείτε. Τα μοναδικά τραγούδια που ξεχώρισα είναι το "Δεν μπορείς πια να μ' έχεις" (Άγγελος Παλαιολόγος, Πάνος Καπίρης) και το "Την καρδιά σου θα σπάσω" (Σταμάτης Γονίδης) που συμπάθησα ιδιαίτερα. Το ζεϊμπέκικο "Οι άντρες δεν παρακαλάνε" (Ναταλία Γερμανού, Πάνος Καπίρης) θα μπορούσε να γίνει επιτυχία αλλά με "χαλάει" το γεγονός ότι ασχολείται με ένα τετριμμένο θέμα, θεωρώ άκυρο δε τη γενική αυτή κρίση να εκφράζει γυναίκα στιχουργός. Τα υπόλοιπα κομμάτια δυστυχώς περνούν στην αφάνεια, αφού μόνο οι ερμηνείες του ταλαντούχου τραγουδιστή τους δίνουν μια κάποια αξία. Σχετικά με τα δύο τραγούδια που έγραψε ειδικά για το Ζαζόπουλο ο Γιάννης Καραλής "ύστερα από πολλά χρόνια απουσίας από το ελληνικό τραγούδι", το "Άμα τη δείτε" είναι ένα αδιάφορο χορευτικό κομμάτι, ενώ το "Χωρίζω" θυμίζει έντονα το "Φεύγω - χωρίζω" του Πασχάλη Τερζή.

Η γενική εικόνα που μου άφησε το CD "Οι άντρες δεν παρακαλάνε" είναι ότι ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ένας ορίτζιναλ λαϊκός τραγουδιστής που δείχνει να γουστάρει πολύ αυτό που κάνει και μπράβο του, είναι άλλη μια περίπτωση καλλιτέχνη που αδικείται από το ρεπερτόριό του. Ελπίζω στην επόμενη δουλειά του να κάνει καλύτερες επιλογές...


HIGHLIGHTS:

... Η αυθεντική δουλεμένη λαϊκή φωνή του Αλέκου Ζαζόπουλου ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ελλιπές. Περιέχει πληροφορίες για τους συντελεστές ενώ απουσιάζουν οι στίχοι των τραγουδιών ...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Δεν μπορείς πια να μ' έχεις", "Την καρδιά σου θα σπάσω" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Την καρδιά σου θα σπάσω
που μοιάζει με βράχο
θες δε θες θα μ' ακούς
στα τραγούδια που γράφω...

Κάποια μέρα θα 'ρθεις
και συγγνώμη θα πεις
μα καρδιά ν' αγαπήσω
δε θα 'χω"...

(στίχοι: Σταμάτης Γονίδης - "Την καρδιά σου θα σπάσω")

Music Corner

ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τίτλος CD
"ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Φωτογραφίες
Χρήστος Δεληκάρης
Βαγγέλης Πρόκος
1 CD 14 Tracks
Διάρκεια CD: 53:47
12/2007 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

1. Δεν μπορείς πια να μ' έχεις
2. Άμα τη δείτε
3. Οι άντρες δεν παρακαλάνε
4. Μια κοντά σου, δύο χώρια
5. Δυο καρδιές
6. Χωρίζω
7. Τέσσερις τα χαράματα
8. Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ
9. Το καλό που σου θέλω
10. Την καρδιά σου θα σπάσω
11. Υποκρινόσουν
12. Έτσι είναι οι άντρες
13. Οι κακές σου οι παρέες
14. Δε δικαιολογείσαι

MC Team ID