"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

Music Corner

"Ρουλέτα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και η Άρτεμις Αλεξανδράτου το γνωρίζει καλά... Ποντάρει στη ρουλέτα του τραγουδιού και κερδίζει τις εντυπώσεις!
Πολύ νέα αλλά αρκετά έμπειρη, καθώς έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, η Άρτεμις Αλεξανδράτου συστήνεται δισκογραφικά μέσα από το cd single «Ρουλέτα» που περιλαμβάνει τρία ολοκαίνουρια τραγούδια και ένα remix.
Το ομότιτλο τραγούδι που ήδη έχει γίνει ραδιοφωνική επιτυχία υπογράφουν η Ναταλία Γερμανού (στίχοι) και ο Κώστας Μηλιωτάκης (μουσική), ενώ το remix του τραγουδιού έκανε ο Ηλίας Πανταζόπουλος.
To cd single περιλαμβάνει ακόμη δύο τραγούδια, «Μείνε κοντά μου» και «Εξαιτίας σου», που έγραψαν ο Κώστας Μηλιωτάκης και ο Δημήτρης Τσάφας.
Απολαύστε την!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Τελικά μια εμμονή να γίνουν τραγουδίστριες την έχουν οι ...δεσποινίδες Αλεξανδράτου! Προσωπικά θεωρώ πως θα έκαναν και οι δύο πολύ επιτυχημένη καριέρα στο modelling, αλλά όπως φαίνεται το τραγούδι τις εξιτάρει περισσότερο. Για να εξιτάρει όμως κι εμάς να τις ακούμε, χρειάζονται πολύ δουλειά και οι δύο...

"Ρουλέτα" λέγεται η πρώτη δισκογραφική απόπειρα της Άρτεμης, που εμφανίστηκε αμέσως μετά τα πρώτα βήματα της αδελφής της Τζούλιας (πρώτα βήματα με πολύ μπλαζέ ύφος σταρ, βεβαίως βεβαίως!). Πρόκειται για cd single που περιέχει τρία τραγούδια και ένα remix. Ο ..."βιομήχανος" (λόγω ...βιομηχανικής παραγωγής τραγουδιών!) Κώστας Μηλιωτάκης ανέλαβε και αυτή τη δουλειά. Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ σε πόσες δουλειές τον έχω δει τελευταία να γράφει τραγούδια! Αμέτρητες!

Το ύφος των τραγουδιών ίδιο κι απαράλαχτο με το ύφος τόσων και τόσων ανάλογων "λαϊκοπόπ" δίσκων. Όλο και κάποιο θα σας αρέσει, όμως γενικά σαν συνθέσεις δεν εκπλήσουν ενώ η φωνή της Αλεξανδράτου χρειάζεται αρκετή δουλειά καθώς σε κάποια γυρίσματα χάνει τη σταθερότητά της. Anyway, πρώτη δουλειά είναι, η τραγουδίστρια δικαιούται να έχει το χρόνο της και στο μέλλον να μπορέσει να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες της.


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
No booklet! Απλώς πίσω από το εξώφυλλο μπορείτε να θαυμάσετε μια big φωτογραφία της miss Αρτεμις!

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Μείνε κοντά μου"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Βλέπω πόσο προσπαθείς
βολεμένος να κρυφτείς
σιγουριά μα και ασφάλεια
ψάχνεις πάντοτε να βρεις
βλέπω πόσο απορείς
που αλλιώτικα εμείς
τη πληρώνουμε τη μέρα
πάντοτε τοις μετρητοίς...

Δεν κερδίζεται όμως έτσι
το παιχνίδι της ζωής
πρέπει πάντα να ρισκάρεις
στην αξία μιας στιγμής"...

(στίχοι: Ναταλία Γερμανού - "Ρουλέτα")

Music Corner

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

Τίτλος CD
"ΡΟΥΛΕΤΑ"
Εταιρεία: IMPACT MUSIC
Είδος: CD Single

Ενορχήστρωση
Κώστας Μηλιωτάκης
Φωτογραφίες
Γιάννης Βελισσαρίδης
Styling
Χάρης Σιανίδης
1 CD 4 Tracks
Διάρκεια CD: 13:36
5/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


 


Τα τραγούδια του cd

01. Ρουλέτα
02. Μείνε κοντά μου
03. Εξαιτίας σου
04. Ρουλέτα (electro mix by Elias Pantazopoulos)

MC Team ID