"κλικ για μεγέθυνση"
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ

Music Corner

"Έκτη αίσθηση"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μια fun καμπάνια που έβαζε όλες τις αισθήσεις των εκπροσώπων των media σε πλήρη λειτουργία και με μόττο τη φράση-κλειδί "έρχεται η 6η αίσθηση" σας προετοιμάσαμε για τη νέα δισκογραφική δουλειά της Χριστίνας Κολέτσα, παράλληλα με το διαφημιστικό teaser που "έτρεχε" στην τηλεόραση. Μετά την ακοή, την όραση, τη γεύση, την όσφρηση και την αφή, η καλύτερη αίσθηση έρχεται ΤΩΡΑ.
"6η αίσθηση" είναι ο τίτλος του νέου και πρώτου ολοκληρωμένου album της Χριστίνας Κολέτσα, που γνωρίσαμε από το Fame Story 4 και μας γοήτευσε με την παρουσία της. "6η αίσθηση" είναι και ο τίτλος του πρώτου single, σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Γιάννη Λιόντου και αυτή τη στιγμή ανεβαίνει κατακόρυφα στα ραδιοφωνικά charts, δίνοντας την ...αίσθηση ότι πρόκειται για τη νέα ραδιοφωνική επιτυχία που θα μας ακολουθεί όλο το καλοκαίρι!
Οι δημιουργοί που υπογράφουν τα 10 τραγούδια του album είναι: οι συνθέτες Κωνσταντίνος Παντζής, Αντώνης Σκόκος, οι στιχουργοί Γιάννης Λιόντος, Νίκος Σαρρής, Ευτυχία Σιδέρη και Γιώργος Μανιός, ενώ τη μουσική και τους στίχους σε ένα τραγούδι έχει γράψει ο Μάριος Τσικνής.
Ενεργοποιήστε την 6η σας αίσθηση... Θα σας οδηγήσει στις επιτυχίες του καλοκαιριού!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Πρωτοείδα την Χριστίνα Κολέτσα στο Fame Story 4. Όχι, δεν παρακολουθούσα το παιχνίδι, αν και κάποιες φορές, πάνω στο zapping πέτυχα την Χριστίνα να δοκιμάζει, με τη βοήθεια του στυλίστα, κάποια συνολάκια πολύ ...light! Ομολογώ εντυπωσιάστηκα με το πολύ όμορφο κορμί της.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι, με τη στάση, τη συμπεριφορά και τον τρόπο της, αλλά κυρίως με τις "σέξυ" εμφανίσεις της, τράβηξε όλα τα φλας πάνω της. Εχει περάσει αρκετός καιρός από το τέλος του παιχνιδιού, παραδέχομαι, μέχρι τώρα δεν είχα ακούσει καθόλου τη φωνή της. Ακούγοντας το νέο αυτό cd, δυστυχώς δεν εντυπωσιάστηκα στον ίδιο βαθμό με τη φωνή της όσο είχα εντυπωσιαστεί με την εμφάνισή της παλιότερα. Αν και η άρθρωσή της είναι σωστή, η χροιά της δεν παρουσιάζει κάτι νέο, καθώς και το στυλ και το είδος που τραγουδά, δεν κάνουν "κλικ" στο αυτί του ακροατή (ή τουλάχιστον σ' εμένα).

Με ήχο λαϊκο-ποπ, στην πλειοψηφία τους, βρήκα τα περισσότερα τραγούδια μέτρια. Αδύναμος ο στίχος (π.χ. "...ώρα μηδέν στου έρωτά μας το χρονόμετρο, κι εσύ μ' αγάπησες απλά με σταγονόμετρο...") και χωρίς εντάσεις ή εξάρσεις οι μελωδίες. Κατά τη γνώμη μου δεν παρουσιάζει κάτι "διαφορετικό". Ούτε η φωνή της έχει την δική της ταυτότητα. Ακούμε ξανά μελωδίες που κάτι μας θυμίζουν και στίχους που κάτι προσπαθούν να πουν αλλά χάνονται στην προσπάθεια. Ευτυχώς, ανάμεσα στα 10 τραγούδια υπάρχουν κάποιες (λίγες) εξαιρέσεις, όπως το "Συγνώμη" και το "Δε θα κοιμηθώ", χωρίς να με ξετρελαίνει κανένα βέβαια. Οσο για το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο σε ολόκληρο το δίσκο "6η αίσθηση", ναι, ίσως έχει τις προδιαγραφές να γίνει η νέα ραδιοφωνική επιτυχία του καλοκαιριού. Αναρωτιέμαι θα ακούγεται ακόμα στα ραδιόφωνα το ...φθινόπωρο; Θα το θυμόμαστε σε έναν χρόνο από σήμερα;

Η αλήθεια είναι πως η Χριστίνα Κολέτσα δείχνει να βαδίζει στα πρότυπα της εποχής μας, έχοντας τα προσόντα που αναζητούν οι πίστες και οι δισκογραφικές εταιρείες σήμερα. Πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση και μέτρια (ίσως συμπαθητική) φωνή. Το "πακέτο" όπως λένε.

Εγώ πάλι, είμαι της ...παλιάς σχολής. Θέλω ο τραγουδιστής να με πείθει ότι αξίζει τον τίτλο αυτό για τη φωνή του, χωρίς να θεωρώ απαραίτητο ότι θα πρέπει η ομορφιά του να συναγωνίζεται τα μοντέλα. Ετσι, η Χριστίνα Κολέτσα, πιστεύω πως έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να με πείσει.


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ένα 16σέλιδο περιέχει τους στίχους όλων των τραγουδιών, τους δημιουργούς και όλους όσοι δούλεψαν για την παραγωγή του. Ξεφυλλίζοντας το στις αποχρωσεις του λιλά οι φαν της τραγουδίστριας θα ενθουσιαστούν με τις πολλές, ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, φωτογραφίες της!

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Συγνώμη", "Επιτέλους ελεύθερη", "Δεν θα κοιμηθώ"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Έχω την αίσθηση την έκτη αίσθηση
και κάθε βράδυ σε βλέπω στ' όνειρό μου
στο λέω αισθάνομαι, το διαισθάνομαι
πως κάτι τρέχει με σένανε μωρό μου...

Δε ζητάω πολλά
μόνο ένα ζητώ
να 'σαι ειλικρινής σε ό,τι κάνεις
δε ζητάω πολλά
θέλω απλά να σκεφτείς
πως στο πρώτο λάθος σου με χάνεις"...


(στίχοι: Γιάννης Λιόντος - "Εκτη αίσθηση")

Music Corner

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ

Τίτλος CD
"ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Κώστας Καλημέρης
Επιμ. Παραγωγής
Κώστας Καλημέρης
Λεονάρντο Ορφανίδης
Φωτογραφίες
Θοδωρής Ψιάχος
Artwork
Γιώργος Τούμπαλης
1 CD 10 Tracks
Διάρκεια CD: 37:42
4/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


 


Τα τραγούδια του cd

01. Έκτη αίσθηση
02. Απ' τη ζήλεια μου
03. Συγνώμη
04. Επιτέλους ελεύθερη
05. Free
06. Δεν θα τα πάμε εμείς καλά
07. Δε θα κοιμηθώ
08. Πλάκα κάνεις
09. Θέλεις και με βασανίζεις
10. Πως και πως


MC Team ID