"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Music Corner

"Σε περιμένω"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πήραμε μια πρώτη γεύση από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Νίκου Κουρκούλη με το single «Σε περιμένω», ένα τραγούδι που "σκαρφάλωσε" από την αρχή στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, αγαπήθηκε από τον κόσμο και έδειξε ότι έχουμε πολλά να περιμένουμε από το Νίκο Κουρκούλη.

Το νέο του album είναι πλέον γεγονός!
Δώδεκα νέα τραγούδια γραμμένα από το φοβερό δίδυμο, το συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και το στιχουργό Ηλία Φιλίππου, οι οποίοι έχουν υπογράψει στο παρελθόν τραγούδια του Νίκου Κουρκούλη που αγαπήθηκαν και έμειναν διαχρονικά.

Στο σημείωμά τους που περιέχεται στο booklet του cd αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ξανά μαζί σε μια νέα συνεργασία, αλλά με την παλιά καλή συνταγή, τις καλές μουσικές, τον ανθρώπινο στίχο και τη μεστή πια και πάντα υπέροχη φωνή του Νίκου παρουσιάζουμε τα νέα μας τραγούδια όπως παλιά». Όπως παλιά όμως και η εικόνα του Νίκου Κουρκούλη όπως εμφανίζεται στο εξώφυλλο, με μια αλλαγή εντυπωσιακή!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Επιτέλους νέος δίσκος του Νίκου Κουρκούλη! Είχαμε ακούσει τόσες φορές το single "Σε περιμένω" που ήταν καιρός πια για τη κυκλοφορία του ολοκληρωμένου δίσκου. Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας τραγουδιστής που εδώ και αρκετά χρόνια καταφέρνει να ανεβαίνει σταθερά και να έχει καθιερωθεί στο χώρο των μπουζουκιών ως ένα "γερό χαρτί". Έτσι, πλέον τον εμπιστεύονται περισσότερο με αποτέλεσμα και ο δίσκος του να είναι πιο προσωπικός και καλά δουλεμένος. Η νέα του δουλειά λοιπόν, που λέγεται όπως και το γνωστό τραγούδι "Σε περιμένω", θα παρατηρήσετε ότι είναι αρκετά προσεγμένη, με πλούσιο υλικό, αλλά απ' ευθείας προοριζόμενο για το μαγαζί που τραγουδά. Θα ακουστούν και κάποια τραγούδια στο ραδιόφωνο αλλά συνήθως στο είδος αυτό ό,τι ξέρεις ξέρεις, δεν το επιδιώκεις να ακούσεις ή να αγοράσεις όλο το δίσκο.

Γενικά δεν βρίσκεις κάποιο τραγούδι να πεις ότι κάνει τη διαφορά αλλά βρίσκεις τραγούδια όπως το "Σε περιμένω", το "Γιατί να σ' αγαπάω", το "Δε φεύγεις" και το "Θα κάνω ό,τι θέλω", τα οποία ξεχωρίζουν όπως και να 'χει από τα υπόλοιπα και που προορίζονται να ακουστούν στο τσακίρ κέφι, σε live πρόγραμμα του τραγουδιστή. Δυστυχώς τέτοιοι δίσκοι δεν προσθέτουν κάτι στην ελληνική δισκογραφία και νομίζω θα έπρεπε να υπάρχει και λίγο ποιοτικότερο υλικό, πέρα από τα συνήθη τσιφτετέλια και τα ζεϊμπέκικα.


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Συμπαθητικό με στίχους και φωτογραφίες του τραγουδιστή χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Σε περιμένω", "Γιατί να σ' αγαπάω", "Δε φεύγεις" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Σε περιμένω...
Να 'ρθεις ξανά σαν όνειρο ένα βράδυ
Τη μοναξιά να διώξεις μ' ένα χάδι
Λείπεις εσύ κι ο χρόνος δεν περνά ειλικρινά...

Σε περιμένω
Στην αγκαλιά σφιχτά να σε κρατήσω
Με δυο φιλιά τα χείλη να σου κλείσω
Κι από κοντά μου δε θα σ' αφήσω ποτέ ξανά
"...

(στίχοι: Ηλίας Φιλίππου - "Σε περιμένω")

Music Corner

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Τίτλος CD
"ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD

Επιμ. Παραγωγής
Κυριάκος Παπαδόπουλος
Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
Artwork
Πάνος Πιτσιλιδής
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 43:29
12/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Δεν μ' αγάπησες
02. Θα σ' ακολουθώ
03. Γιατί να σ' αγαπάω
04. Είσαι όλη μου η ζωή
05. Σε περιμένω
06. Δεν φεύγεις
07. Μονά - ζυγά
08. Θα κάνω ό,τι θέλω
09. Πες μου πως είναι ψέμα
10. Τέρμα
11. Αν μ' αγαπάς
12. Πως να ζήσω μακριά σου

MC Team ID