"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Music Corner

Λαϊκά
"Όταν για μένα θα μιλάς"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όταν για μένα θα μιλάς» είναι ο τίτλος του νέου, έβδομου κατά σειρά, άλμπουμ του Νίκου Μακρόπουλου που κυκλοφορεί από τη Virus Music.
Τραγουδιστής που διακρίνεται για την καθαρή και στιβαρή φωνή του, που καθηλώνει τον ακροατή με τη δύναμη και την επιβλητικότητα της, ο Νίκος Μακρόπουλος έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και από το κοινό της Αθήνας. Κι αυτό, γιατί πριν την κάθοδο του στις πίστες της Αθήνας, ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής του κοινού της Θεσσαλονίκης.

Το νέο του cd «Όταν για μένα θα μιλάς» περιλαμβάνει 13 καινούρια τραγούδια που έγραψαν σταθεροί συνεργάτες του Νίκου Μακρόπουλου, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και στους προηγούμενους δίσκους του, χαρίζοντας μας μεγάλες επιτυχίες.

Το δίδυμο των Πάνου Καπίρη και Αντώνη Παππά υπογράφουν τα πέντε από τα έντεκα τραγούδια του cd, μεταξύ των οποίων το «Σκότωμα», που αγκαλιάστηκε ήδη από τα ραδιόφωνα.

Στους συντελεστές του άλμπουμ συναντάμε ακόμη τους Νίκο Παπαδόπουλο, Βούλη Μεγαλοοικονόμου, Ευθύβουλο, Αγγελική Μακρυνιώτη, Βασίλη Δήμα, Αντρέα Μέξα, Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, Νίκο Βαξεβανέλη, Παναγιώτη Αποστολίδη, Γιώργο Λεκάκη και Νίκη Σπυροπούλου.

Το τραγούδι «Εφτά φορές» υπογράφει ο Νίκος Μακρόπουλος. Μια τρυφερή μπαλάντα που μας συστήνει το δημιουργικό πρόσωπο του τραγουδιστή.

Music Corner

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τίτλος CD
"ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Νίκος Μακρόπουλος
Επιμ. Παραγωγής
Πάνος Μπάρλος
Φωτογραφίες
Τάσος Βρεττός
1 CD 13 Tracks
Διάρκεια CD: 46:59
12/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Σκότωμα
02. Κάτι τέτοιες ώρες
03. Όταν για μένα θα μιλάς
04. Παράτα με
05. Μην κολλάς
06. Νύχτα, κάνε μου τη χάρη
07. Εφτά φορές
08. Ναυάγια
09. Που να σε βρω
10. Άγγελέ μου
11. Καταχρήσεις
12. Ταξιδιάρικο
13. Καραβάκια

MC Team ID