"κλικ για μεγέθυνση"
ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Music Corner

"Σε μισώ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

---


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Βρε καλώς τα παιδιά! Που χάθηκε αυτός ο Ησαΐας; Η τελευταία του δουλειά κυκλοφόρησε λίγο πριν εκπνεύσει το 2005 και από τότε ...μη τον είδατε τον Παναή (Ησαΐα επί τω προκειμένω)! Πρόκειται για τον τραγουδιστή που είχε ξεχωρίσει στο "να η ευκαιρία" που κάποιοι θυμήθηκαν να ξαναζωντανέψουν στις αρχές της δεκαετίας μας, αλλά γρήγορα το ξέχασαν πάλι. Ωστόσο ο Ησαΐας Ματιάμπα πρόλαβε και "πήρε την ευκαιρία" του και από το 2001 που κέρδισε έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους.

2,5 χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο του, επανέρχεται με αυτό το cd single και ένα σχετικά νέο ύφος, που σίγουρα στο σημαντικότερο βαθμό οφείλεται στη παραγωγή που ανέλαβε το label Family των Νίκου Βουρλιώτη και Μιχάλη Παπαθανασίου (κατά κόσμο Goin' Through). Στα πλαίσια αυτού του νέου ύφους, ο Ματιάμπα εμφανίζεται πιο σύγχρονος από ποτέ και παρουσιάζει το ομότιτλο "σε μισώ", ένα κομμάτι που του έγραψαν οι Goin' Through και όχι... δεν θα το χαρακτήριζα hip hop, αν και το έχει και το ραπάρισμά του, καθώς και τα σχετικά φωνητικά του Νίκου Βουρλιώτη. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα mainstream pop κομμάτι (με ολίγη μόνο hip hop) για το οποίο δεν τρελαθήκαμε κι όλας, χωρίς πάντως να είναι και κακό... Το ίδιο τραγούδι υπάρχει και σε instrumental.

Το τρίτο τραγούδι του cd single είναι το αγγλόφωνο "don't walk away", που μου θύμισε τις ένδοξες εποχές του ...Johnny Logan και της Eurovision άλλων εποχών! Μια μπαλάντα, αρκετά τυπική συνθετικά, σε μουσική του ίδιου του Ματιάμπα και στίχους της Ελένης Κουφοπούλου.

Καλός τραγουδιστής ο Ματιάμπα, αλλά χρειάζεται νομίζω κάτι πιο ιδιαίτερο για να κάνει τη διαφορά. Λογικά σύντομα θα κυκλοφορήσει και album, οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή μήπως εκεί δούμε αυτή τη "διαφορά"...


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ένθετο; Ποιο ένθετο;

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
Τίποτα ιδιαίτερο, ωστόσο το "σε μισώ" μπορεί να κάνει μια σχετική επιτυχία...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Ως εδώ, άλλο δεν μπορώ
όπου κι αν σταθώ νιώθω τη σκιά σου.
Προσπαθώ να συγκεντρωθώ
πριν ταπεινωθώ από τη ματιά σου.
Μια στιγμή, μόνο μια στιγμή
ψάχνω αφορμή για να αποδείξω
όλοι με φωνάζουνε δειλό
πως δεν θα μπορώ να σ' αγνοήσω...

Άλλη μια φορά θα σου το πω
όπου και να είσαι πάνω σου θα τρέχω
δυνατά θα φωνάζω σε μισώ
τώρα σε μισώ, γιατί δεν μπορώ να σ' έχω"...

(στίχοι: Νίκος Βουρλιώτης - "Σε μισώ")

Music Corner

ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Τίτλος CD
"ΣΕ ΜΙΣΩ"
Εταιρεία: FAMILY
UNIVERSAL
Είδος: CD Single

Επιμ. Παραγωγής
Μιχάλης Παπαθανασίου
Νίκος Βουρλιώτης
Φωτογραφίες
Γιάννης Βελισσαρίδης
Artwork
Αλέξανδρος Δεδεγκίκας
1 CD 3 Tracks
Διάρκεια CD: 12:11
5/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


 


Τα τραγούδια του cd

01. Σε μισώ
02. Σε μισώ (ορχηστρικό)
03. Don't walk away

MC Team ID