"κλικ για μεγέθυνση"
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Music Corner

"Η αγάπη μου ένα βράδυ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το cd single περιλαμβάνει τη μουσική και τα τραγούδια από την πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega "Ευτυχισμένοι μαζί" με τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.

Ο ηθοποιός Πέτρος Μπουσουλόπουλος που στη σειρά ερμηνεύει το ρόλο του Μάρκου, του γιου του Γιάννη Μπέζου που παίζει κιθάρα και ερωτεύεται την Εύα, την κόρη της Κατερίνας Λέχου, είναι και ο ερμηνευτής των τραγουδιών στο single.

Ο εφηβικός έρωτας των δύο παιδιών, είναι πηγή έμπνευσης για τον Μάρκο που γράφει τραγούδια για την Εύα αλλά όπως φαίνεται έχει κερδίσει και πολυπληθές κοινό τηλεθεατών - και μάλιστα νεαρής ηλικίας. Ειδικά σε ότι αφορά τα τραγούδια, είναι εντυπωσιακή η επισκεψιμότητα των αντίστοιχων video στο youtube.

Το single περιλαμβάνει το οργανικό θέμα των τίτλων της σειράς σε μουσική Βασίλη Καραγιάννη καθώς και δύο τραγούδια, το: "Η αγάπη μου ένα βράδυ" και το "Ένα ξύπνημα μαζί σου", σε δύο εκδοχές το καθένα, ακουστική και ηλεκτρική. Και τα δύο είναι σε μουσική Βασίλη Καραγιάννη και στίχους Ρένας Ρίγγα που είναι και η σεναριογράφος της σειράς.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Αν και το παρόν cd single παρουσιάζεται ως δουλειά του Πέτρου Μπουσουλόπουλου και αμέσως ο νους σου πάει σε κάποιον νέο τραγουδιστή, ουσιαστικά είναι το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς "Ευτυχισμένοι μαζί", στην οποία παίζει και ο νεαρός καλλιτέχνης. Στη σειρά ο Μπουσουλόπουλος παίζει το ρόλο ενός νέου που θέλει να γίνει τραγουδιστής και έτσι βρέθηκε να τραγουδάει κάποια κομμάτια. Δύο από αυτά παρουσιάζονται στο cd single, το "η αγάπη μου ένα βράδυ" και το "ένα ξύπνημα μαζί σου", μαζί με το ορχηστρικό κομμάτι που ακούγεται στους τίτλους της σειράς.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος έχει καλή χροιά στη φωνή του, ευχάριστη ερμηνεία, όμως υπάρχουν στιγμές που φαίνεται πως η φωνή του είναι αδούλευτη. Μη ξεχνάμε όμως πως ο άνθρωπος δεν είναι ουσιαστικά τραγουδιστής, αλλά ηθοποιός, οπότε με αυτό το δεδομένο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις ερμηνευτικές του ικανότητες αρκετά καλές!

Τα δύο τραγούδια που ερμηνεύει ακούγονται σε δύο διαφορετικές εκτελέσεις, μία ακουστική που είναι πιο ερωτική και ρομαντική και μία electro όπου χωρίς να χάνεται ο ερωτικός χαρακτήρας των τραγουδιών, το άκουσμα γίνεται λίγο πιο αγριεμένο, πιο έντονο. Προσωπικά επειδή θεωρώ πως και τα δύο είναι κομμάτια "ερμηνείας", προτιμώ τις ακουστικές εκδοχές τους. Όμορφα τραγούδια, χωρίς βεβαίως να διεκδικούν και δάφνες ποιότητος, αλλά πιστεύω πως το target group που στοχεύει αυτή η δουλειά, περιορίζεται κυρίως στους θεατές της σειράς.


HIGHLIGHTS:

... Καλά τα δύο τραγουδάκια που ερμηνεύει ο Μπουσουλόπουλος, τη "παράσταση" όμως κλέβει μάλλον το ορχηστρικό "ευτυχισμένοι μαζί", η μουσική των τίτλων της σειράς δηλαδή, που έχει και πολύ καλή μελωδία και όμορφο ρυθμό αλλά και πολύ καλό ενορχηστρωτικό στήσιμο ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Δεν υπάρχει ...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Ευτυχισμένοι μαζί", "Η αγάπη μου ένα βράδυ (acoustic version)" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Θέλω να σε πάρω αγκαλιά
να σε γεμίσω με φιλιά
να μη το μάθει άλλος κανείς
συνομωσία της σιωπής...

Η αγάπη μου ένα βράδυ
γλυκό φιλί θα γίνει
και θα 'ρθει στο σεντονι σου..
..Τιποτα να μη μεινει"...


(στίχοι: Ρένα Ρίγγα - "Η αγάπη μου ένα βράδυ")

Music Corner

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τίτλος CD
"Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ"
Εταιρεία: 7 / LEGEND
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Ηλίας Μπενέτος
Ενορχήστρωση
Γιώργος Αβραμίδης
Βασίλης Γιαγτζόγλου
1 CD 5 Tracks
Διάρκεια CD: 13:01
9/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Ευτυχισμένοι μαζί (οργανικό) - (τίτλοι αρχής / τέλους)
02. Η αγάπη μου ένα βράδυ (acoustic)
03. Η αγάπη μου ένα βράδυ (electric)
04. Ένα ξύπνημα μαζί σου (το κορίτσι του διπλανού δωματίου) (electric)
05. Ένα ξύπνημα μαζί σου (acoustic)

MC Team ID