"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Music Corner

"Άκουσα..."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το ιδιαίτερα επιτυχημένο ντεμπούτο album του, ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί το δεύτερο album του με τίτλο «Άκουσα...»
Για άλλη μια φορά ο Νίκος συνεργάζεται με πολλούς και σημαντικούς συνθέτες και στιχουργούς, μεταξύ των οποίων και ο Αλέκος Χρυσοβέργης, ο Πάνος Καπίρης, ο Σπύρος Γιατράς, η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Αντώνης Παππάς και ο Χάρης Γαλανός.
Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο λαϊκό album με 15 τραγούδια που ξεχωρίζουν για τις μελωδικές γραμμές τους και φυσικά για την υπέροχη φωνή του Νίκου Οικονομόπουλου.
Το συγκεκριμένο album αποδεικνύει ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι μια σπουδαία λαϊκή φωνή κι ένας ανερχόμενος τραγουδιστής που μας υπόσχεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον καλλιτεχνικό μέλλον.
Το τραγούδι «Έτσι νομίζεις» των Νίκου Παπαδόπουλου και Νίκου Βαξαβανέλη έχει ήδη ξεχωρίσει από το album και βρίσκεται σε υψηλές θέσεις στο airplay των ελληνικών ραδιοφώνων.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος δηλώνει ότι «άκουσε...» και προτείνει να ακούσετε κι εσείς με ενδιαφέρον τη νέα του δισκογραφική δουλειά.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

"Άκουσε" λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος και είναι τώρα η δική μας σειρά να ακούσουμε το νέο του άλμπουμ. Πότε πέρασε ο καιρός και κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του ούτε που το κατάλαβα! Ακόμα θυμάμαι τη μεγάλη επιτυχία "Κοίτα να μαθαίνεις" που την ακούγαμε συνεχώς στα ραδιόφωνα για μήνες. Τώρα λοιπόν πιο ώριμος από την πρώτη φορά, μας παρουσιάζει άλλο ένα καθαρόαιμο λαϊκό δίσκο, στα ίδια μονοπάτια με τον πρώτο με σταθερή αξία άλλη μια φορά την καλή του φωνή.

Μπορεί πολλά από τα τραγούδια του δίσκου να μην τα συγκρατείς ή να μη σου κινούν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, ακούγονται όμως ευχάριστα με κάποια από αυτά μάλιστα να κάνουν τη διαφορά. Τραγούδια όπως τα "Χειμώνιασε", "Φταίω", "Άκουσα", "Έτσι νομίζεις (και μη γυρίσεις)" ξεχωρίζουν από το πρώτο άκουσμα και έχουν δυνατότητες. Στο "Φταίω" μάλιστα, η φωνή του θυμίζει πολύ τη φωνή του Πλούταρχου, δημιουργώντας ένα καλό λαϊκό τραγούδι. Τα υπόλοιπα δυστυχώς αναλώνονται στο γνωστό λαϊκό ύφος που ακούμε πολύ χρόνια τώρα ή ακουμπάνε το τσιφτετέλι, προοριζόμενα κατευθείαν για τα μπουζούκια.

Συνολικά, μπορεί το άλμπουμ να μη διεκδικεί το ...βραβείο του δίσκου της χρονιάς, αλλά αξίζει να δοθεί ευκαιρία σ' αυτό τον ταλαντούχο τραγουδιστή να σταθεί στο χώρο. Άλλωστε, "σκίζει" στα μπουζούκια και ήδη ακούει θετικότατα σχόλια από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε. Στο χέρι του είναι να συνεχίσει έτσι!


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ωραίο το ένθετο αν και δεν έχει στίχους των τραγουδιών, παρά μόνο τους συντελεστές του κάθε τραγουδιού. Περιλαμβάνει πάντως για τις ...θαυμάστριες, ωραίες φωτογραφίες του τραγουδιστή που θα τις αποζημιώσουν!

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Χειμώνιασε", "Φταίω", "Έτσι νομίζεις (και μη γυρίσεις)" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Η αγάπη μοιάζει διαδρομή
Σ' ένα δρόμο που δε τελειώνει
Πάνω που βγαίνει ο ήλιος και η χαρά
Εκεί η λύπη φέρνει πάλι χιόνι...

Χειμώνιασε και συ δεν είσαι εδώ
Τελειώσαν της ψυχής τα καλοκαίρια
Η νύχτα τώρα η μόνη συντροφιά
Μηνύματα σου στέλνω με τ' αστέρια"...


(στίχοι: Νεκτάριος Μπίτρος - "Χειμώνιασε")

Music Corner

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Τίτλος CD
"ΑΚΟΥΣΑ..."
Εταιρεία: EPIC
SONY BMG
Είδος: CD

Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
Artwork
Αντώνης Γλυκός
1 CD 15 Tracks
Διάρκεια CD: 55:51
12/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Χειμώνιασε
02. Θα στο κρατάω
03. Αδιόρθωτη
04. Έχω να μάθω
05. Φταίω
06. Άκουσα...
07. Επανασύνδεση
08. Τι να 'ρθω να κάνω
09. Μες στη δική σου φυλακή
10. Δεν έχω θέση στα όνειρά σου
11. Χαρακιά
12. Κομμάτια τα φιλιά
13. Πιστεύω
14. Είσαι όλες εκείνες μαζί
15. Έτσι νομίζεις (και μη γυρίσεις)

MC Team ID