"κλικ για μεγέθυνση"
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Music Corner

"Έτσι είμαι"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο. Τέλος!» τραγούδησε η Χριστίνα Παπαδάκη στο cd single με το οποίο συστήθηκε δισκογραφικά και μας έπεισε.
Αφενός μεν ότι η ίδια είναι γεννημένη για το τραγούδι και για να κατακτήσει τον πλανήτη της showbiz, αφετέρου ότι το τέλος στάθηκε μόνο η αρχή μιας πολλά υποσχόμενης πορείας!
Η Χριστίνα διαθέτει όλα τα προσόντα: καλή φωνή, εκπληκτική σκηνική παρουσία και υπέροχα τραγούδια με δυνατές υπογραφές.
Ο Κώστας Μηλιωτάκης που ανέλαβε την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ της Χριστίνας Παπαδάκη, μελοποίησε τους στίχους του Δημήτρη Τσάφα, του Εύριπου και του Νίκου Σαρρή.
Το τραγούδι «Είσαι ο άνθρωπος μου», μία dance σούστα που η Χριστίνα ερμηνεύει με τον Κρητικό Γιώργο Χατζάκη κάνει τη διαφορά και γι' αυτό έχει ήδη γίνει επιτυχία, κατακτώντας το ραδιοφωνικό airplay.
Ξεχωρίζουν επίσης τα τραγούδια «Ξεκόλλα», «Εδώ και τώρα», «Ξέχασες» και «Να προσέχεις». Ακούστε το πρώτο άλμπουμ της Χριστίνας Παπαδάκη και ανακαλύψτε μια νέα λαϊκή τραγουδίστρια με μέλλον!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Μισό λεπτό να ...συνέλθω απ' όσα διάβασα στο παραπάνω δελτίο τύπου, γιατί προς στιγμήν νόμιζα πως έχουμε να κάνουμε με τη Madonna (αυτή άλλωστε τον έχει κατακτήσει σίγουρα τον πλανήτη της showbiz!) Η όλη αναφορά όμως γίνεται για τη Χριστίνα Παπαδάκη, μια νέα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή πριν λίγο καιρό με μια έξυπνη κίνηση, με ένα τραγούδι που βασίστηκε πάνω στη γνωστή φάρσα της χρονιάς (είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος!). Αυτή η κίνηση έγινε αφορμή να ακουστεί γρήγορα η Χριστίνα Παπαδάκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε αυτομάτως να κάνουμε με τη νέα Άννα Βίσση!

Το "έτσι είμαι" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της τραγουδίστριας. Φυσικά διαθέτει και το "τέλος" (τη φάρσα που λέγαμε) που είχε κυκλοφορήσει και σε cd single πριν μερικούς μήνες. Τη μουσική στο cd αυτό έχει γράψει ο Κώστας Μηλιωτάκης. Τα τραγούδια λαϊκά, σε όλο το φάσμα τους, τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα, λαϊκοπόπ κλπ. Κανένα όμως τραγούδι δεν ενθουσιάζει. Πρόκειται για μια τυπική δουλειά, στο στυλάκι που κινούνται όλες οι ανάλογου τύπου δουλειές, με συνθέσεις "γεννημένες" για να ...μεγαλώσουν στη πίστα, αλλά να μείνουν κι εκεί. Είναι καλό υλικό για να έχει η τραγουδίστρια στις εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά, αλλά όχι για να ...κατακτήσει τον πλανήτη!

Εντάξει, το ζητούμενο θα μου πείτε - ειδικά σε μια πρώτη δουλειά λαϊκής τραγουδίστριας - δεν είναι να πει αριστουργήματα, αλλά τραγούδια της σειράς, γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι, τραγούδια της σειράς παίζουν στο χώρο που κινείται επαγγελματικά η καλλιτέχνιδα. Τι ξεχώρισα τώρα από το album; Τη σούστα "είσαι ο άνθρωπός μου" με τη συμμετοχή του Γιώργου Χατζάκη που δίνει το δικό του χρώμα σε ένα τραγούδι που ξεφεύγει ηχητικά από τα υπόλοιπα. Τη μπαλάντα "να προσέχεις", το ζεϊμπέκικο "εγώ δεν είμαι απ' αυτές που θα λυγίσω" και το pop "μη χάνεις στιγμή" που υπήρχε και στο cd single.


HIGHLIGHTS:

... Η συμμετοχή του Γιώργου Χατζάκη ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
8 σελίδες με στίχους και - εννοείται - φωτογραφίες της τραγουδίστριας.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Είσαι ο άνθρωπός μου", "Να προσέχεις", "Μη χάνεις στιγμή", "Εγώ δεν είμαι απ' αυτές που θα λυγίσω", "Θέλω να με πιστεύεις"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Πήρα τα όνειρά μου και τα τύλιξα
σαν Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια
κι ύστερα το συνειδητοποίησα
τι έχω πάθει πια και μαζεύω άχρηστα σκουπίδια...

Να προσέχεις, να με σκέφτεσαι
να με παίρνεις να μιλάμε που και που
να προσέχεις, να μη ντρέπεσαι
που έχεις βρει αυτό που θέλεις κάπου αλλού...

Πήρα τη καρδιά μου και τη στόλισα
σαν να ήταν να στη κάνω δώρο
και ύστερα την κοίταξα κι απόρρησα
τι τη θέλω πια, άδικα μου πιάνει τόσο χώρο"...

(στίχοι: Νίκος Σαρρής - "Να προσέχεις")

Music Corner

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Τίτλος CD
"ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ"
Εταιρεία: IMPACT MUSIC
Είδος: CD

Φωτογραφίες
Γιάννης Βελισσαρίδης
Styling
Κώστας Ζήσης
1 CD 14 Tracks
Διάρκεια CD: 46:36
5/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


 


Τα τραγούδια του cd

01. Ξεκόλλα
02. Εδώ και τώρα
03. Είσαι ο άνθρωπός μου (ντουέτο με τον Γιώργο Χατζάκη)
04. Ξέχασες
05. Έτσι είμαι
06. Εγώ δεν είμαι απ' αυτές που θα λυγίσω
07. Δε θέλω τίποτα άλλο
08. Στο σταυρό που σου κάνω
09. Θέλω να με πιστεύεις
10. Εσύ δε φταις
11. Να προσέχεις
12. Ξεκόλλα (remix by Elias Pantazopoulos)
13. Μη χάνεις στιγμή
14. Τέλος (Farsa version)

MC Team ID