"κλικ για μεγέθυνση"
ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ

Music Corner

"Θα δώσω ρέστα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Virus Music έχει τη χαρά να καλωσορίζει την Μαριάντα Πιερίδη.
Η ανανεωμένη Μαριάντα, που μόλις εντάχθηκε στο δυναμικό της Virus, παρουσιάζει δύο από τα νέα της τραγούδια, δίνοντας μας μια πρόγευση από το ολοκληρωμένο album της που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πρόκειται για το τραγούδι των Πάνου Καπίρη και Αντώνη Παππά «Θα δώσω ρέστα», που έχει γίνει ήδη ραδιοφωνική επιτυχία και το υπέροχο ζεϊμπέκικο «Ποια σ' αγαπάει πιο πολύ» σε μουσική επίσης Πάνου Καπίρη και στίχους της Τομαζίνας.
Κι επειδή την Μαριάντα Πιερίδη δεν αρκεί μόνο να την ακούμε αλλά επιβάλλεται και να την βλέπουμε, το παρόν single περιλαμβάνει και το video clip του τραγουδιού «Θα δώσω ρέστα» που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γκάβαλος!

Η νέα Μαριάντα Πιερίδη κυριολεκτικά δίνει ρέστα! Δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Το σημαντικότερο στοιχείο που βρήκα στο νέο cd single της Μαριάντας Πιερίδη είναι ότι η τραγουδίστρια ...άλλαξε δισκογραφική! Δεν άλλαξε ωστόσο τίποτα από το προφίλ που μας έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια. Η Μαριάντα από το "άμπρα κατάμπρα" (2004) και έπειτα, έχει βάλει στόχο να γίνει η ...βασίλισσα της πίστας ή αλλιώς η "απόλυτη διασκεδάστρια"! Τα τραγούδια της από τότε, σε κάθε δουλειά γίνονται όλο και πιο λαϊκά και αυτό το cd single έρχεται απλώς να δείξει πως ο στόχος δεν έχει αλλάξει, αντιθέτως ...κεντράρει ακόμα περισσότερο σ' αυτόν!

Περιέχει ουσιαστικά δύο τραγούδια, τη λαϊκή μπαλάντα "ποια σ' αγαπάει πιο πολύ" σε μουσική του Πάνου Καπίρη και στίχους - απόλυτα τετριμμένους - της Τομαζίνας (ορίστε;) και το δυναμικό "θα δώσω ρέστα" που ακούγεται μόνο ...πάνω στα τραπέζια σε μουσική επίσης του Πάνου Καπίρη και στίχους του Αντώνη Παππά. Αυτό το δεύτερο θα το ακούσουμε και σε δύο διαφορετικές version, ενώ για να το εμπεδώσουμε καλύτερα θα το δούμε και σε video clip (σε μορφή ".wmv")!

Δεν υπάρχουν πολλά να σχολιάσεις... Tο cd single έχει κατ' αρχήν πολύ λίγο υλικό (είπαμε ουσιαστικά μόνο δύο τραγούδια) ωστόσο το "θα δώσω ρέστα" νιώθω πως θα ενθουσιάσει τους fans του είδους αλλά και ορισμένα ραδιόφωνα που αναμένεται να το παίζουν από το πρωί ως το βράδυ (και εδώ που τα λέμε για κανένα παρτάκι καλό είναι!). Από ουσία όμως τίποτα. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μαριάντα έχει πολλές ικανότητες σαν καλλιτέχνιδα, αλλά το έχει γυρίσει υπερβολικά στο "ξεσηκωτικό λαϊκό" παρ' όλο που πολλές από τις επιτυχίες της που την έφτασαν ως εδώ δεν ανήκουν σ' αυτό το στυλ.

Πρότασή μου ας περιμένουμε το ολοκληρωμένο album όπου θέλω να πιστεύω θα ακούσουμε καλύτερα πράγματα...


HIGHLIGHTS:

... Το cd single διαθέτει το video clip του "θα δώσω ρέστα" ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Φτωχό τετρασέλιδο που κι αυτό όπως και η δουλειά στερείται ουσίας... Δεν υπάρχουν στίχοι, δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό σημείωμα, παρά μόνο φωτογραφίες της Μαριάντας και ονομαστική αναφορά των συντελεστών σε κάθε τραγούδι.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
--- ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Όχι που να πάρει άλλο δάκρυ δεν θα ρίξω
για τα σφάλματά σου το κενό δεν θα τ' αγγίξω
βάζω τα καλά μου, παίρνω τα όνειρά μου
και πηγαίνω γι' άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα...

Θα δώσω ρέστα, φωτιές θ' ανάψω
πάνω στη πίστα κάθε ψέμα σου θα κάψω
καρδιές θα κλέψω και θα γιορτάσω
το μαγαζί εγώ απόψε θα το σπάσω"...

(στίχοι: Αντώνης Παππάς - "Θα δώσω ρέστα")

Music Corner

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ

Τίτλος CD
"ΘΑ ΔΩΣΩ ΡΕΣΤΑ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD Single

1 CD 4 Tracks
(+1 video clip)
Διάρκεια CD: 13:18
3/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


 


Τα τραγούδια του cd

1. Ποια σ' αγαπάει πιο πολύ
2. Θα δώσω ρέστα (Bawar version)
3. Θα δώσω ρέστα
4. Θα δώσω ρέστα (club mix)

MC Team ID