"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΦΥΡΑΚΗΣ

Music Corner

Λαϊκά / Pop
Γράφει η Τερέζα Λίτσα
tereza_litsa@musiccorner.gr
"Είσαι"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Νεκτάριος Σφυράκης επιστρέφει ανανεωμένος με μια καινούρια δισκογραφική πρόταση που φέρει τον τίτλο "ΕΙΣΑΙ", ένα CD η επεξεργασία του οποίου έγινε στη Βουλγαρία το δε mastering στη Νέα Υόρκη στη STERLING SOUND.

Ήδη έχει ξεχωρίσει το ντουέτο "ΕΙΣΑΙ" σε στίχους Νένας Χρονοπούλου και μουσική του Νεκτάριου με τη Βουλγάρα pop star Tania Boeva το οποίο βρέθηκε στο TOP 5 του Βουλγάρικου CHART. Tο ομώνυμο video clip γυρίστηκε στα New Image STUDIOS στη Βουλγαρία σε σκηνοθεσία του γνωστού σκηνοθέτη NIKOLAI NANKOV που ήδη προβάλλεται στα κανάλια της Βουλγαρίας και αναμένεται και στην Ελλάδα.

Το CD περιέχει ανάμεσα σε άλλα το τραγούδι "ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ" του οποίου τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Παναγιώτης Τερζής, ένα τραγούδι το οποίο σίγουρα θα αγαπηθεί, καθώς και τη μεγάλη επιτυχία του Νεκτάριου "ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟ 'ΠΑΝΕ" σε μια δροσερή διασκευή που θα ξαφνιάσει.

Επίσης έκπληξη είναι η καινούρια συνεργασία του Νεκτάριου Σφυράκη με τη νέα δισκογραφική εταιρία STRAWBERRY MUSIC που δίνει, πέρα από το ίδιο το περιεχόμενο του CD, ένα σαφή τόνο ανανέωσης και δυναμικής στα ελληνικά μουσικά πράγματα και υπόσχεται πολλά για το μέλλον.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Για ανανεωμένο Νεκτάριο Σφυράκη διαβάζω στο δελτίο τύπου και πιάνω το cd και βλέπω σύνολο 6 τραγούδια. Άσχημη εντύπωση για αρχή, αλλά το προσπερνάω.

Ξεκινάω με την ακρόαση του cd (καλύτερα να το έλεγε maxi single) και δυστυχώς δε βρίσκω καμιά ιδιαίτερη ανανέωση. Γνώριμοι ήχοι για την ελληνική δισκογραφία, λαϊκό με λίγη δόση ποπ, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ενθουσιάζει. Το λαϊκό τραγούδι "ελευθερώθηκα" μπορεί να γίνει επιτυχία, μιας και θυμίζει το είδος των τραγουδιών του Φοίβου που αρέσουν, χρόνια τώρα. Λαϊκό είναι επίσης το "ποια είσαι εσύ", αλλά δεν έχει την ίδια δυναμική με το προηγούμενο.

Το ντουέτο του Σφυράκη με τη Βουλγάρα ποπ σταρ Tania Boeva είναι ίσως το καλύτερο τραγούδι του δίσκου και όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου έχει φθάσει και στο top5 της Βουλγαρίας. Επίσης ενδιαφέρουσα η διασκευή του "Ναι μου το 'πανε" που ακούγεται ευχάριστα. Το τραγούδι που απλά θα μπορούσε να λείπει είναι "Το στοίχημα", ένα συνδυασμός τσιφτετελιού και ποπ, που απλά δεν ταιριάζει στο ύφος του cd. Τέλος το "Είσαι" είναι συμπαθητικό χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο.

Συμπερασματικά, μέτριο cd, από τα πολλά του είδους στην ελληνική δισκογραφία που και να έλειπαν δε θα στερούμασταν κάτι...


HIGHLIGHTS:

... Το ντουέτο "Είσαι" με την Tania Boeva ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Το ένθετο είναι μια χαρά, πλήρες, με στίχους, φωτογραφίες του Σφυράκη και κάποιες μαζί με την Tania Boeva. Ωραίο και το εξώφυλλο.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Είσαι" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Ελευθερώθηκα
από τις τύψεις και τις λέξεις
τα φιλιά τις υποσχέσεις που πληγώθηκα
ελευθερώθηκα
από ιδέες και αγάπες εγωισμούς και αυταπάτες που
προδόθηκα

Ελευθερώθηκα σώθηκα πάλι θα μάθω να ζω
Ελευθερώθηκα σώθηκα πάλι θα σε ξεχάσω εγώ
"...

(στίχοι: Παναγιώτης Τερζής - "Ελευθερώθηκα")

Music Corner

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΦΥΡΑΚΗΣ

Τίτλος CD
"ΕΙΣΑΙ"
Εταιρεία: STRAWBERRY MUSIC
Είδος: CD

1 CD 6 Tracks
Διάρκεια CD: 22:03
11/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


 


Τα τραγούδια του cd

01. Ελευθερώθηκα
02. Είσαι (I can't live - Sedem smyrtni grjaha) - ντουέτο με την Tania Boeva
03. Ναι μου το 'πανε (διασκευή)
04. Ποια είσαι εσύ
05. Το στοίχημα
06. Είσαι

MC Team ID