"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ

Music Corner

"Why not?"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντυπωσίασε με την εμφάνιση της, που της χάρισε τον τίτλο της playmate 2007. Τώρα διεκδικεί την προσοχή μας, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της στο τραγούδι. Η εκθαμβωτική Νάταλι Θάνου αναρωτιέται «Why Not?» και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα από τα ωραιότερα dance κομμάτια που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα.
Η Νάταλι Θάνου μας συστήνεται δισκογραφικά με το cd single "Why Not?", το οποίο περιέχει το ομότιτλο τραγούδι σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρη Τσάφα, καθώς και την υπέροχη μπαλάντα «Να μείνεις» (επίσης των Κώστα Μηλιωτάκη και Δημήτρη Τσάφα). Τη remix εκδοχή του "Why not" υπογράφει ο Ηλίας Πανταζόπουλος.

Σύντομο βιογραφικό
Η Νάταλι Θάνου γεννήθηκε στο Βελιγράδι. Η σχέση της με τη μουσική ξεκινά απ' όταν ήταν 7 χρονών και έχει τιμηθεί μέσα από τη συμμετοχή της σε χορωδίες. Μιλάει τέσσερις γλώσσες και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling από 16 χρονών!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Βρε παιδιά, μπας και τα μοντέλα δεν πληρώνονται καλά; Τι συμβαίνει; Βρήκαν όλες δεύτερη δουλειά στο τραγούδι! Αν και τούτη εδώ, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, ξεκίνησε με τη μουσική από 7 χρονών! Ε και; Για ρωτήστε και τις υπόλοιπες... Πάνω κάτω, όλες το ίδιο θα σου πουν! Εκεί γύρω ξεκίνησαν να γράφουν στίχους, να συνθέτουν, να τραγουδούν, να ενορχηστρώνουν! Τελικά αυτά τα μοντέλα στην Ελλάδα έχουν πολύπλευρα ταλέντα! Αλλά αυτή η ...επίθεση των μοντέλων με cd αρχίζει να κουράζει. Κάποιοι μιλούν για οικονομική κρίση στη μουσική βιομηχανία, αλλά ποια κρίση, όταν σήμερα δίσκο θα μπορούσα να κάνω ακόμα κι εγώ που όταν τραγουδάω μεταναστεύουν και τα ...περιστέρια! Μάλλον κρίση ταυτότητας έχουμε εδώ σ' αυτή τη χώρα...

Πάμε τώρα στη δεσποινίδα Θάνου... Θα είμαι ειλικρινής... Ναι, επειδή έχω ακούσει αρκετά μοντέλα τελευταία να τραγουδούν, μπορώ να πω πως ανάμεσά τους είναι η πιο καλλίφωνη! Η αλήθεια πάει μπροστά. Δείχνει πως μπορεί να τα καταφέρει με τραγουδάκια του στυλ "why not, you 're so hot" (φυσικά δεν γνωρίζω τι γίνεται live, μοναδικό μου δείγμα είναι αυτή η studio ηχογράφηση). Θυμηθείτε μάλιστα πως το συγκεκριμένο θα γίνει super επιτυχία στα clubs όλης της χώρας αυτό το καλοκαίρι! Πρόκειται για ένα εύπεπτο μπιτάτο κομμάτι με ...υψηλό δείκτη διασκέδασης και διάρκεια ζωής μισής σεζόν και πολύ λέω (μετά λήγει και το πετάτε...!)

Τα δύο τραγούδια έχει γράψει ο συνήθης ύποπτος ή μάλλον ο συνήθης ...βιομήχανος (παραγωγής μουσικής - θα του το βγάλω το όνομα!), ο Κώστας Μηλιωτάκης, με στίχους του στενού του συνεργάτη Δημήτρη Τσάφα. Το "why not" είναι ένα αγγλόφωνο ανάλαφρο καλοκαιρινό dance κομμάτι που υπάρχει σε δύο εκδοχές (η μία remix του Ηλία Πανταζόπουλου). Το "να μείνεις" είναι ένα παντελώς αδιάφορο κομμάτι ..."χαμαιλέων", που ξεκινάει λαϊκά με σάζι και κλείνει ...pop με δυνατές ηλεκτρικές κιθάρες!

Εντάξει από θέμα ποιότητας, πάσχει η δουλειά αυτή. Αλλά δεν στοχεύει εκεί κι αυτό το ξέρουμε εξ' αρχής, οπότε κρίνουμε αυτό το cd single στο δικό του επίπεδο παραγωγής, δυνατοτήτων και προθέσεων...


HIGHLIGHTS:

... Στο cd υπάρχει και το video clip του "why not" ... για τα μάτια σας μόνο!!! ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Τι να το κάνεις το ένθετο; Δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε ποιος θα το πρόσεχε, όταν πίσω από το εξώφυλλο κρύβεται μια special φωτογραφία της Νάταλι, ξανά...για τα μάτια σας μόνο;

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
--- ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Why not, you 're so hot
I want you baby a lot
Why not, you 're so hot
come on baby, rock my world"...

(στίχοι: Δημήτρης Τσάφας - "Why not")

Music Corner

ΝΑΤΑΛΙ ΘΑΝΟΥ

Τίτλος CD
"WHY NOT?"
Εταιρεία: IMPACT MUSIC
Είδος: CD Single

Ενορχήστρωση
Κώστας Μηλιωτάκης
Φωτογραφίες
Κώστας Μητρόπουλος
1 CD 3 Tracks
Διάρκεια CD: 10:01
+ Video clip
5/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


 


Τα τραγούδια του cd

01. Why not (Elias Pantazopoulos mix)
02. Να μείνεις
03. Why not (
Summer mix by Costas Miliotakis)

MC Team ID