"κλικ για μεγέθυνση"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Music Corner

"Εμείς οι δυο σαν ένα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το "Εμείς οι δυο σαν ένα" είναι το πρώτο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το νέο του δίσκο που κυκλοφορεί τέλος Οκτωβρίου. Είναι το πρώτο studio άλμπουμ του αγαπημένου κσλλιτέχνη μετά από τον τετραπλά πλατινένιο δίσκο "Φίλοι και εχθροί", που ξεπέρασε τα 120.000 αντίτυπα σε πωλήσεις!

Το cd single, εκτός από τη γνωστή εκδοχή του τραγουδιού "Εμείς οι δυο σαν ένα" (σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του Νίκου Μωραΐτη), περιλαμβάνει δύο επιπλέον remix (Sabai remix και Hotel club remix).

To "Εμείς οι δυο σαν ένα" είναι ένα δυναμικό, χορευτικό κομμάτι που έρχεται αμέσως μετά από την αλματώδη άνοδο του καλοκαιρινού του hit "Έτσι σε θέλω" στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ - Ένα ακόμη τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα ξεχωρίσει!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Ένα ακόμα cd single για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που πλέον ότι γράφει έχω την εντύπωση πως περνάει από τη "διαδρομή" cd single - album - επανέκδοση (re-edition)! Έτσι κι αυτό το τραγούδι δεν ξέρω αν είναι φρόνιμο να το αποκτήσετε σε cd single αφού θα κυκλοφορήσει σύντομα στο νέο album του Χατζηγιάννη (να μην αποκτήσετε ούτε το album περιμένοντας και την πιθανή ...επανέκδοση του είναι μάλλον υπερβολικό!). Εκτός αν θέλετε και τα remix που λογικά δεν θα υπάρχουν στο album.

Πρόκειται για ένα ακόμα τραγούδι που δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει τη συμφωνία του Χατζηγιάννη με γνωστό σπόνσορα. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας το τραγούδι δεν θα μπορούσε να μην είναι εύθυμο και ευχάριστο, αφού στοχεύει να ντύσει μουσικά σχετική διαφήμιση. Ο Χατζηγιάννης ξέρει καλά να παράγει τέτοια κομμάτια και με τη συνεργασία του πολύ γνωστού πλέον στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, έφτασε στη δημιουργία του "εμείς οι δυο σαν ένα". Ένα dance κομμάτι που δεν θέλει πολύ για να σε βάλει στον ρυθμό του.

Το τραγούδι ακούγεται και σε δύο ακόμα remix, πάντα με χορευτικό χαρακτήρα και μπιτάτες εκτελέσεις. Καλό τραγούδι, σίγουρο hit, αλλά θα πρότεινα να το αποκτήσετε με το album που ακολουθεί...!


HIGHLIGHTS:

... Τραγούδι που σου φτιάχνει τη διάθεση, αν και δεν φαίνεται να έχει αντοχές στο χρόνο ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Τίποτα ιδιαίτερο... Υπάρχουν οι στίχοι του τραγουδιού...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Εμείς οι δυο σαν ένα" στην original εκτέλεσή του ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Ξυπνάω μόνος άκεφος
Και λέω εδώ θα μείνω
Μα μ' ένα σου τηλέφωνο
Το γκρίζο κόσμο κλείνω...

Μια μπλούζα παίρνω φεύγοντας
Και τα κλειδιά στα χέρια
Βάζω μπροστά τη μηχανή
Και καβαλάω τα αστέρια...

Εμείς οι δυο σαν ένα
Δυο σώματα ενωμένα
Στις γιορτές στις παραλίες
Στα γήπεδα στα τρένα"...


(στίχοι: Νίκος Μωραΐτης - "Εμείς οι δυο σαν ένα")

Music Corner

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Τίτλος CD
"ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΝ ΕΝΑ"
Εταιρεία: UNIVERSAL
Είδος: CD Single

1 CD 3 Tracks
Διάρκεια CD: 11:29
10/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Εμείς οι δυο σαν ένα
02. Εμείς οι δυο σαν ένα (Sabai remix)
03. Εμείς οι δυο σαν ένα (Hotel club remix by Soumka)

MC Team ID