"κλικ για μεγέθυνση"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Music Corner

"Μόνος"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ένα νέο cd single επανέρχεται δισκογραφικά ο Γιώργος Χρήστου αυτό το καλοκαίρι.
Πρόκειται για την τρίτη δισκογραφική δουλειά του δημοφιλή τραγουδιστή που εντυπωσίασε με την παρουσία του στο Fame Story 2 προκαλώντας παραλήρημα στο γυναικείο κοινό, ενώ στη συνέχεια είχε την τύχη να συνεργαστεί, στα πρώτα του μόλις βήματα, με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως τη Δέσποινα Βανδή, το Βασίλη Καρρά, το Γιώργο Μαζωνάκη και το Νίκο Βέρτη.
Τίτλος του νέου cd single "Μόνος". Τέσσερα τραγούδια σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Κωνσταντίνου Παντζή και Ευτυχίας Σίδερη.
Το ομότιτλο τραγούδι είναι και το πρώτο single που ήδη διαγράφει την πορεία του στα ραδιόφωνα.
Κορίτσια, ο Γιώργος Χρήστου κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι... "Μόνος".
Αναζητήστε τον!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Το cd single αυτό μάλλον θα έπρεπε να δοθεί για κριτική σε κάποια συνάδελφο, αφού αν διαβάσει κανείς το δελτίο τύπου θα υποθέσει πως απευθύνεται αποκλειστικά σε κορίτσια! Λέτε γι' αυτό να μη κατάφερα να βρω κάτι ουσιαστικό στα 4 τραγούδια που άκουσα;

Ο Κωνσταντίνος Παντζής ανέλαβε να δώσει στον Γιώργο Χρήστου καινούργια τραγούδια, από τα οποία προέκυψε και το νέο αυτό cd single. Αποτέλεσμα 4 λαϊκοπόπ κομμάτια, που υποφέρουν από έλλειψη πρωτοτυπίας αλλά και από ουσία. Δεν σε χαλάει το άκουσμά τους αλλά συγχρόνως σε αφήνει και αδιάφορο. Δεν ξέρω πως μπορεί να προχωρήσει η καριέρα ενός καλλιτέχνη κάνοντας συνεχώς ανάλογα cd. Ο Γιώργος Χρήστου στερείται μέχρι στιγμής σημαντικών τραγουδιών και θα πρέπει άμεσα να φροντίσει να εμπλουτίσει το ρεπερτόριό του με κάτι πιο ουσιαστικό. Άλλωστε βαδίζει πλέον προς το τρίτο του προσωπικό album και οι απαιτήσεις πλέον είναι πολύ διαφορετικές. Αν θέλει να αφήσει πίσω του τα Fame Story και τα κλισέ "κορίτσια, ο Γιώργος", θα πρέπει να δουλέψει σε πιο ουσιαστικό περιεχόμενο και να εκμεταλευτεί σωστά τις δυνατότητές του. Πιστεύω πως είναι ικανότατος να περάσει σε ένα καλύτερο επίπεδο, αλλά θα πρέπει να το διεκδικήσει ο ίδιος.


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
8σέλιδο ένθετο σε cd single σπανίως βλέπουμε! Περιέχει στίχους, αναλυτική αναφορά σε μουσικούς και συντελεστές των τραγουδιών, πολλές - μα πάρα πολλές - φωτογραφίες ...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
--- ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Από τη πρώτη στιγμή που σε είδα καρδιά μου
ένιωσα ότι είσαι αυτή που γυρνάς στα όνειρά μου
μέσα μου κάτι ξυπνά τώρα και με πληγώνει
είναι το ένστικτο που έχω και δυναμώνει"...

(στίχοι: Κωνσταντίνος Παντζής / Ευτυχία Σίδερη - "Μόνος")

Music Corner

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Τίτλος CD
"ΜΟΝΟΣ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Κωνσταντίνος Καλημέρης
Φωτογράφηση
Freddie F. II
Artwork
Γιάννης Σαρλής
1 CD 4 Tracks
Διάρκεια CD: 14:57
7/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!


 


Τα τραγούδια του cd

01. Μόνος
02. Μέσα στα μάτια σου
03. Να μπορούσα...
04. Αλήθεια μιας ζωής

MC Team ID