"κλικ για μεγέθυνση"
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Music Corner

"Ένα ξύπνημα μαζί σου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων "Μάρκος" της πολύ πετυχημένης σειράς του Mega "Ευτυχισμένοι μαζί", κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Ένα ξύπνημα μαζί σου".

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τη μουσική και τα τραγούδια που ακούγονται στη σειρά. Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος - 'Μάρκος' είναι στη σειρά ο γιος του Γιάννη Μπέζου που ερωτεύεται την κόρη της Κατερίνας Λέχου, 'Εύα' - Ιωάννα Πηλιχού. Ο εφηβικός έρωτας των δύο παιδιών, είναι πηγή έμπνευσης για τον Μάρκο που γράφει τραγούδια για την Εύα αλλά όπως φαίνεται έχει κερδίσει και ένα πολυπληθές κοινό τηλεθεατών κάθε ηλικίας. Ειδικά σε ότι αφορά τα τραγούδια, είναι εντυπωσιακή η επισκεψιμότητα των αντίστοιχων video στο youtube.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει υπέροχες συναισθηματικές μπαλάντες αλλά και πιο ρυθμικά ποπ κομμάτια σε μουσική Βασίλη Καραγιάννη και στίχους Ρένας Ρίγγα που είναι και η σεναριογράφος της σειράς. Περιλαμβάνει ακόμη το οργανικό θέμα των τίτλων της σειράς καθώς και ένα ακόμη ορχηστρικό τζαζ-μπλουζ κομμάτι. Τα τραγούδια "Ένα ξύπνημα μαζί σου" και "Η αγάπη μου ένα βράδυ" υπάρχουν σε παραπάνω από μία εκτελέσεις, ακουστική και ηλεκτρική, όπως και ο "Ειρηνικός" ένα υπέροχο ρυθμικό κομμάτι με ρέγγε διάθεση, σε μουσική Βασίλη Καραγιάννη και Γιώργου Αβραμίδη.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Στίχοι που θυμίζουν ερωτικά ραβασάκια και μουσική με αισθητά κυρίαρχη μελωδία αυτή της κλασσικής κιθάρας (αλλά και ηλεκτρικής σε κάποια κομμάτια) συνθέτουν το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του νεαρού Πέτρου Μπουσουλόπουλου με τίτλο "Πάλι απ' την αρχή".

Ακούγοντας τα 12 τραγούδια της δισκογραφικής του δουλειάς - μερικά μας είναι ήδη γνωστά από το σίριαλ που συμμετέχει - αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα νέο τραγουδιστή ο οποίος μπαίνει διακριτικά αλλά ταυτόχρονα και δυναμικά στον χώρο της μουσικής. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που προσπαθεί να συνδυάσει εξ ίσου καλά το ταλέντο του στην υποκριτική με αυτό στη μουσική και δεν τα πάει άσχημα. Συντελεστές, βέβαια, σε αυτή την εντυπωσιακή δουλειά είναι οι στίχοι αλλά και η μουσική η οποία τους πλαισιώνει. Οι πρωτότυποι στίχοι της Ρένας Ρίγγα είναι αυτοί που ακούγοντάς τους, ακόμα και στα πιο ποπ κομμάτια, προσδίδουν μία διάθεση ρομαντισμού και ερωτικής αφέλειας, χωρίς όμως να ταυτίζονται με τις κλασικές "επιθετικές" ερωτικές μπαλάντες. Η μουσική του Βασίλη Καραγιάννη μοντέρνα και ίσως η καταλληλότερη για τα συγκεκριμένα κομμάτια.

Το cd αποτελείται κυρίως από κλασσικές και rock μπαλάντες αλλά όχι μόνο. Περιέχει επίσης ένα τζαζ μπλουζ κομμάτι ("Secret blues") αλλά και το υπέροχο τραγούδι "Ειρηνικός" σε ρέγγε απόχρωση. Στο σύνολό του αποτελεί μία αξιέπαινη προσπάθεια όχι μόνο μουσικής επένδυσης του τηλεοπτικού σίριαλ, αλλά και προσωπικής του τραγουδοποιού. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως έναν ανερχόμενο μοντέρνο "ερωτικό" τραγουδιστή αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν παράτολμο ακούγοντας τον πρώτο του μόλις δίσκο. Η πορεία του θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τις προσδοκίες μας για τον νεαρό αυτό τραγουδιστή.

Πολύ καλή, λοιπόν, η πρώτη δουλειά του Πέτρου Μπουσουλόπουλου και συγχρόνως πολλά υποσχόμενη... Δεν έχετε παρά να απολαύσετε ένα προς ένα τα κομμάτια του πρώτου αυτού άλμπουμ που αποτελεί μία πρωτότυπη μουσική είσοδο. Τα σχόλια δικά σας...


HIGHLIGHTS:

... Οι διασκευές των "Η αγάπη μου ένα βράδυ" και "Πάλι απ' την αρχή" σε electric εκτελέσεις που τους πάει πολύ ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Βρίσκουμε τους στίχους των 12 τραγουδιών αλλά και όλους τους συντελεστές του μουσικού άλμπουμ με φόντο φωτογραφίες του τραγουδιστή. Σχετικά απλό αλλά αρκετά καλό.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
Το ομότιτλο κομμάτι του cd "Πάλι απ' την αρχή" και την υπέροχη μουσική των Βασίλη Καραγιάννη και Γιώργου Αβραμίδη στο τζαζ μπλουζ κομμάτι "Secret blues" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Μια ιστορία που όλο χάνω
ξεχνώ τα λόγια μου, μα δε σε φτάνω
κι ας είσαι αγάπη μου, τόσο κοντά μου
μια δρασκελιά στα όνειρά μου...

Κλείνω την πόρτα να μην σε βλέπω
αυτό τον άνεμο δεν τον αντέχω
ανάμεσά μας χτίζω ένα τοίχο
κλείνω την τρέλα μου σ' αυτόν το στίχο...

Απλώνω το χέρι μου και δε σε πιάνω
ξεχνώ τα λόγια μου και δε σε φτάνω
κι ας είσαι δίπλα μου σ' αυτό το πλάνο
μία ιστορία που όλο χάνω"...


(στίχοι: Ρένα Ρίγγα - "Πάλι απ΄την αρχή")

Music Corner

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τίτλος CD
"ΕΝΑ ΞΥΠΝΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ"
Εταιρεία: SEVEN
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Ηλίας Μπενέτος
Ενορχήστρωση
Γιώργος Αβραμίδης
Φωτογραφίες
Γιώργος Χριστάκος
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 36:56
3/2009 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 Τα τραγούδια του cd

01. Η αγάπη μου ένα βράδυ (acoustic)
02. Γιορτή αγάπης
03. Ένα ξύπνημα μαζί σου (acoustic)
04. Ειρηνικός (group version)
05. Πάλι απ' την αρχή (acoustic)
06. Secret blues (instrumental)
07. Ένα ξύπνημα μαζί σου (Το κορίτσι του διπλανού δωματίου) (electric)
08. Ειρηνικός (acoustic)
09. Πάλι απ' την αρχή (electric)
10. Η αγάπη μου ένα βράδυ (electric)
11. Ειρηνικός (acoustic ... after two beers)
12. Ευτυχισμένοι μαζί (instrumental) (τίτλοι αρχής - τέλους)

MC Team ID