"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Music Corner

"Όλα είναι εδώ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για τον χαρισματικό Νίκο Βέρτη που επιστρέφει με νέο studio album. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Κι όλα γυρίζουν σε ένα δίσκο: βαριές υπογραφές προικισμένων συνθετών κι ευρηματικών στιχουργών. Μια ευφυής ενορχήστρωση που δένει αριστοτεχνικά διαφορετικές μουσικές φόρμες. Και η ανεπανάληπτη ερμηνεία του Νίκου Βέρτη που δίνει στα τραγούδια την τελική τους πνοή.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Από το ομώνυμο πρώτο τραγούδι του δίσκου όπου ο εξαίρετος Χρήστος Νικολόπουλος δίνει λιτό, λαϊκό και στιβαρό ρυθμό στους στίχους του Λευτέρη Χαψιάδη. Τον Αντώνη Βαρδή απρόβλεπτο όσο ποτέ -σε τέσσερα κομμάτια που κινούνται σ' όλη τη μουσική γκάμα από το λαϊκό τραγούδι ως την μπαλάντα και το έθνικ, σε στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου-. Τον Παναγιωτή Παυλή στους στίχους και τη μουσική του "Προδοσία στην αγάπη". Τον Δημήτρη Δέκο που μελοποίησε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου (η τελευταία υπογράφει τους στίχους και σ' ένα παραδοσιακό αρμένικο κομμάτι). Και τέλος, τον ίδιο το Νίκο που στο ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ υπογράφει κι ως συνθέτης τέσσερα τραγούδια σε στίχους, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Νίκου Γρίτση, Βίκυς Γεροδόθωρου, δικούς του και του Αδάμου. Το τελευταίο δεν είναι άλλο από το ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, τη λεπταίσθητη μπαλάντα που ο Νίκος Βέρτης παρουσίασε για πρώτη φορά τη βραδιά των Mad Video Music Awards 2008.

Και οι εκπλήξεις του δίσκου δεν σταματούν εδώ! Το "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ" κυκλοφορεί σε τριπλή έκδοση. Η πρώτη, με τα 12 τραγούδια του δίσκου συν ένα πολυσέλιδο περιοδικό αφιερωμένο στο Νίκο Βέρτη τη ζωή του και την καριέρα του, πηγαίνει σε 14.000 σημεία διανομής σε όλη τη χώρα, στην τιμή των 9.90 ευρώ. Η δεύτερη (κανονική έκδοση-jewel box) διατίθεται στα καταστήματα δίσκων σε προνομιακά χαμηλή τιμή, όπως άλλλωστε και η τρίτη, συλλεκτική έκδοση σε κασετίνα με δύο cd: το ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ κι ένα Mega Mix με 13 μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη σ' ένα non stop party!

Για πρώτη φορά η Universal Music κι ο Νίκος Βέρτης, δύο μόλις χρόνια μετά από τον διπλά πλατινένιο του δίσκο "Μόνο για σένα" που ξεπέρασε τα 60.000 αντίτυπα σε πωλήσεις, επιχειρούν τέτοιο άνοιγμα σε νέα σημεία πώλησης ανά την Ελλάδα και σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για την αγορά των δίσκων!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Όλο και μεγαλύτερο κοινό έχει τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Βέρτης, καταφέρνοντας να γεμίζει τα μαγαζιά που εμφανίζεται, αλλά και να πουλάνε τα cd του, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας.
Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που αν τον δεις live σε κερδίζει αμέσως και δεν είναι τυχαία η επιτυχία του.

Στο νέο του cd ακούμε πρώτο τραγούδι το ήδη γνωστό "Όλα είναι εδώ", το οποίο ξεχωρίζει στο δίσκο μαζί με τα "Συγνώμη", "Είμαι εδώ", "Δεν τελειώσαμε". Ένα ακόμα γνωστό τραγούδι, το "Όνειρο Αληθινό", είναι σίγουρα από τα καλύτερά του και αξίζει να του δώσετε την πρέπουσα σημασία.

Συνολικά είναι ένας λαϊκός δίσκος, με τα απαραίτητα ακούσματα τσιφτετελιού για να ...υπάρχει υλικό και για το μαγαζί, αλλά και με ωραίες μπαλάντες που ερμηνεύει με ιδιαίτερη ικανότητα ο Νίκος Βέρτης.

Ενδιαφέρουσα η κίνηση της εταιρείας να το κυκλοφορήσει το cd σε 3 διαφορετικές εκδόσεις: μια που διανέμεται στα περίπτερα στην τιμή των 9,90 ευρώ μαζί με περιοδικό, μια που διανέμεται στα δισκοπωλεία και μια που είναι συλλεκτική και περιλαμβάνει δώρο και δεύτερο cd με remix παλιότερων επιτυχιών του!


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Καλό σχεδιαστικά το ένθετο, διαθέτει τους στίχους των τραγουδιών ...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Όνειρο Αληθινό", "Όλα είναι εδώ", "Είμαι εδώ", "Δεν τελειώσαμε" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Όλα είναι εδώ, όπως ήταν παλιά
Αγκαλιές και φιλιά, όλα είναι εδώ
Όλα είναι εδώ, κι είναι τόσα πολλά
Που μιλούν στην καρδιά, όλα είναι εδώ
"...

(στίχοι: Λευτέρης Χαψιάδης - "Όλα είναι εδώ")

Music Corner

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Τίτλος CD
"ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ"
Εταιρεία: UNIVERSAL
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Νίκος Βέρτης
Επιμ. Παραγωγής
Ανδρέας Γιατράκος
Φωτογραφίες
Θοδωρής Ψιάχος
Artwork
Fox Design
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 48:58
4/2009 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Όλα είναι εδώ
02. Συγνώμη
03. Να μ' αγαπάς
04. Έπαιξες και έχασες
05. Στην καρδιά μου μιλάς
06. Είμαι εδώ
07. Όνειρο αληθινό
08. Μακριά σου λιώνω
09. Προδοσία στην αγάπη
10. Βαρέθηκα
11. Δεν τελειώσαμε
12. Για ένα της φιλί

MC Team ID