"κλικ για μεγέθυνση"
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Music Corner

"Μια εικόνα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γιάννης Χατζόπουλος ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρό παιδί. Από 7 ετών ξεκινάει μαθήματα αρμόνιου και πιάνου για 5 χρόνια και παράλληλα μαθήματα φυσαρμόνικας και κλασσικής κιθάρας. Συμμετέχει σε διάφορα συγκροτήματα και πραγματοποιεί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία. Μέχρι σήμερα έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια ενώ 10 από αυτά μας τα παρουσιάζει στον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Μια εικόνα".
10 τραγούδια σε μουσική και στίχους του ίδιου εστιασμένα στο πάθος, την ένταση, τον ρομαντισμό, το συναίσθημα, και τη μελωδία μέσα σε μια γκάμα ροκ, έντεχνου, ποπ μπαλάντας που αγγίζουν και το τελευταίο κύτταρο του κάθε ερωτευμένου.
Ακούστε το ομώνυμο "Μια εικόνα" , "Καλημέρα Κυριακή" , "Όνειρο" , "Η μαγεμένη σου μορφή" , "Χάρισε μου λίγο φως".
Ο Γιάννης Χατζόπουλος είναι σίγουρα ένα μεγάλο μουσικό ταλέντο και ένας εξαιρετικός τραγουδοποιός και σας προτείνει να ταξιδέψετε μαζί του αγκαλιά όχι μόνο με Μια εικόνα αλλά με πολλές.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Ένας νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής από τη Ξάνθη που παρουσιάζει τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "μια εικόνα". Δέκα κομμάτια είναι το υλικό αυτού του album, όλα ξεκάθαρα γύρω από τη pop εκτός από το τελευταίο, την "απατεώνισσα" που φέρνει περισσότερο σε μοντέρνο λαϊκό. Έχει ταλέντο ο Γιάννης Χατζόπουλος και ειδικά στη σύνθεση. Αυτό αποκομίζω από την ακρόαση του πρώτου του album. Οι ρυθμοί έχουν μια συνέχεια και μια συνέπεια, δεν παρουσιάζουν μεταπτώσεις από ένα μουσικό ρεύμα σε άλλο και δεν κουράζουν. Στιχουργικά δεν υπάρχει βάθος, τα λόγια και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί είναι περισσότερο καθημερινά και περιφέρονται γύρω από τον έρωτα. Εδώ είναι το πρώτο σημείο που υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, χωρίς πάντως να εννοώ ότι οι στίχοι του είναι κακοί. Το άλλο είναι στις ερμηνείες του. Ο Χατζόπουλος τραγουδάει καλά, έχει πάθος και συναίσθημα, αλλά πρέπει να βελτιώσει κάποια γυρίσματα της φωνής του.

Ωστόσο έχουμε να κάνουμε με έναν καλλιτέχνη που δείχνει πως έχει πράγματα να δώσει, ειδικά αν αναλογιστούμε πως αυτή είναι η πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Ξεχώρισα τα μπιτάτα "χάρισέ μου λίγο φως" και "ένα κακόγουστο ψέμα" και το low tempo "η μαγεμένη μορφή σου"... Καλό ξεκίνημα σε γενικές γραμμές, ας προσέξουμε αυτόν τον καλλιτέχνη...


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
12 σελίδες όμορφα σχεδιασμένες, με τους στίχους των τραγουδιών και αρκετές φωτογραφίες του καλλιτέχνη με το ...μοντέλο Αλίκη Τύμπα (κούκλα!) στις οποίες προσπαθούν να εκφράσουν τους στίχους των τραγουδιών (πχ. στους στίχους του "όνειρο" και οι δυο ...κοιμούνται!)

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Ένα κακόγουστο ψέμα", "Χάρισέ μου λίγο φως", "Η μαγεμένη μορφή σου", "Πως πίστεψα σε σένα" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Δεν σου είχα χαλάσει ποτέ χατήρι
ήμουνα για σένα ο τέλειος σύντροφος
μα δεν ήθελες να συνεχιστεί άλλο το παιχνίδι
βυθιζόσουν όπως μου 'λεγες στο έρεβος...

Φίλο σου όμως δεν θα με κάνεις
ούτε θα γίνω με τη βία ποτέ
θα 'σαι για μένα ο ψυχοφθόρος Άδης
που τη καρδιά μου άγγιξε και εγκλώβισε"...

(στίχοι: Γιάννης Χατζόπουλος - "Η μαγεμένη μορφή σου")

Music Corner

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Τίτλος CD
"ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ"
Εταιρεία: POLYMUSIC
Είδος: CD

Φωτογραφίες
Alex Karmios
1 CD 10 Tracks
Διάρκεια CD: 45:55
3/2009 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Η μαγεμένη μορφή σου
02. Μια εικόνα
03. Καλημέρα Κυριακή
04. Πως πίστεψα σε σένα
05. Χάρισέ μου λίγο φως
06. Όνειρο
07. Δεν το πιστεύω πως πονάς
08. Έρωτας
09. Κακόγουστο ψέμα
10. Απατεώνισσα

MC Team ID