"Απογείωση"
Ηρώ

Ηρώ και νέο album, πραγματική "ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ"! 50 λεπτά απολαυστικής ηλεκτρονικής ποπ μουσικής, όπου τα πλήκτρα και οι κιθάρες, εναρμονισμένα με εκπληκτικό τρόπο, θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις και τη φαντασία σας! Τελικά η Ηρώ αποδεικνύει πως ξέρει σαν τραγουδίστρια να εξελίσσεται και να συντονίζεται στις απαιτήσεις και τα ακούσματα των καιρών...

Με βασικό συνεργάτη τον Δημήτρη Κοντόπουλο ο οποίος ανέλαβε την ενορχήστρωση του album, ενώ έγραψε και 7 τραγούδια, η Ηρώ μας παρουσίασε ένα αρκετά "παιχνιδιάρικο" cd! Με διαλείματα ανάμεσα στα κομάτια στα οποία ακούγονται διάλογοι που λειτουργούν σαν εισαγωγή κάποιων τραγουδιών, με το έξυπνο κόμικ στο booklet και γενικά με το έξυπνο artwork του cd. Υπάρχει πρωτοτυπία, αλλά το βασικότερο, υπάρχουν καλά τραγούδια. Όπως η "απογείωση" που ανήγει την "αυλαία" του ομώνυμου cd. Και ακόμη το τραγούδι που μιλάει για σχέσεις. "Έτσι είν' οι σχέσεις". Πολύ καλή μουσική και στίχοι πραγματικοί, λόγια που όλοι κάποτε έχουμε πει... Πολύ καλό και το "θέλω να με κρατάς", με δυνατά στοιχεία την ταξιδιάρικη μουσική, την πολύ καλή ενορχήστρωση, αλλά και τον πλημμυρισμένο από "έρωτα" στίχο. Θα σας αρέσουν ακόμη τα "καμιά φορά", "είσαι όπου είμαι", και "έλα". Στο cd περιλαμβάνεται και το πολύ γνωστό "μόνη μου" που είχε κυκλοφορήσει λίγους μήνες πριν σε cd single. Και σαν bonus ένα πολύ καλό, μπιτάτο remix του "θέλω να με κρατάς".

Ηρώ

Γενικά το cd περιέχει 11 τραγούδια και ένα ορχηστρικό (interlude 0:22) θέμα βασισμένο στη μουσική της "απογείωσης". Τα υπόλοιπα 5 tracks αποτελούν πρωτότυπες εισαγωγές τραγουδιών. Τη μουσική έχουν γράψει η Ηρώ Λεχουρίτη (όπως είναι το πλήρες όνομα της...) και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, εκτός από το "έλα" που έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Οι στίχοι ανήκουν και εδώ στην Ηρώ και στον Δημήτρη Κοντόπουλο, ενώ από ένα τραγούδι υπογράφουν στιχουργικά και οι Ναταλία Γερμανού, Μαργαρίτα Μυτιληναίου και Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης.

Αξίζει να σημειώσουμε ακόμη πως το video clip για το τραγούδι "απογείωση" έχει γυριστεί στο Παρίσι και το θεωρούμε πολύ επιτυχημένο.

Σας προτείνουμε να απογειωθείτε με αυτό το cd. Ανεπιφύλακτα αγοράστε το. Αξίζει!

"Αυτή η δουλειά ήταν μια σειρά από θυσίες και ένα αποτέλεσμα από πειράματα που μπορεί να πέτυχαν, μπορεί και όχι. Άλλωστε κανείς δεν σκέφτηκε το αποτέλεσμα, μόνο το όνειρο... γιατί είμαστε παιδιά..." Ηρώ

 

Music Corner

ΗΡΩ

Τίτλος CD
"ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ"
Εταιρεία: VIRGIN
Είδος: CD

Εκτέλ. Παραγωγής
Δημήτρης Κοντόπουλος
Ενορχήστρωση
Δημήτρης Κοντόπουλος
Artwork
Σωκράτης Καραμανίδης
Φωτογραφίες
Γιώργος Γερανιός
1 CD 17 Tracks
Διάρκεια
CD: 49:53
4/2001 ©

Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

Τα τραγούδια του cd
01. Απογείωση
02. 4:00 pm
03. Έτσι είν' οι σχέσεις
04. Θέλω να με κρατάς
05. Καμιά φορά
06. 8:44 pm
07. Έλα
08. Δεν αντέχω
09. Μόνη μου
10. Που να σε βρω
11. Είσαι όπου είμαι
12. j!
13. Θέλω να με κρατάς (dance remix)
14. Τα όρια στενεύουν
15. 11:02 pm
16. interlude 0:22
17. ?