HipHop4all #2
Μια νέα συλλογή με ελληνικά hip hop συγκροτήματα...
11/2/2008
www.musiccorner.gr
Music Corner

Η JES MUSIC κυκλοφορεί τη νέα συλλογή hip hop με τίτλο HipHop4all #2. Αυτή η δεύτερη προσπάθεια είναι το αποτέλεσμα επιλογής μέσα από εκατοντάδες συγκροτήματα με βασικό κριτήριο τη πλήρη κάλυψη όλου του φάσματος της Ελληνικής hip hop σκηνής.

11 συγκροτήματα όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τη Κύπρο, δίνουν το καλύτερό τους εαυτό, οι Ραγισμένοι Κρίκοι από τη Θήβα, ο Dark από Μεγάλο Πεύκο, οι DNA απο τη Κύπρο, οι Da Capo από τα Χανιά, ο Παλουκωτής από τη Πρέβεζα, ο RST από τη Πάτρα, ο Sola Mia από Αθήνα, οι Rhymes Matter από τη Θεσσαλονίκη, οι Ματωμένη Εκδίκηση από τη Κρήτη, ο Infinik από την Αθήνα και ο Mimis Intruder από την Αθήνα.

To CD περιλαμβάνει και 10 λεπτά video με συνεντεύξεις των συγκροτημάτων σε ποιότητα VCD. Το μοντάζ, τα γυρίσματα των συνεντεύξεων, των video clips και η τελική επεξεργασία εικόνας και ήχου καθώς και το remastering έγινε στο studio Ζενετζή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η συλλογή των συγκροτημάτων έγινε αποκλειστικά μέσα από το internet! Η συλλογή HipHop4all #2 διανέμεται στα δισκοπωλεία από το Μουσικό Ταχυδρομείο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκευθείτε το επίσημο site της συλλογής: http://hiphop.sound.gr

MC Team ID