ΧΡΥΣΑ ΟΝΕΙΡΑ...!
Το "Sometimes I Dream" του Μ. Φραγκούλη, είναι ήδη χρυσό...!


8/10/02  


Ο Μάριος Φραγκούλης κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Το ολοκαίνουριο album του με τίτλο "Sometimes I Dream" έγινε χρυσό στην Ελλάδα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του! Τρία ολόκληρα χρόνια προετοιμασίας, σκληρής δουλειάς και ατέλειωτων υπερατλαντικών ταξιδιών έδωσαν το αποτέλεσμα που ονειρεύεται κάθε καλλιτέχνης που αντιμετωπίζει τη δουλειά του με πάθος και σοβαρότητα.

Κι όταν κάποιος πραγματοποιεί τα όνειρά του, έχει κάθε λόγο να το γιορτάζει με τους φίλους και συνεργάτες του. Στο Μέγαρο Σταθάτου έγινε η παρουσίαση και ταυτόχρονα η απονομή του χρυσού δίσκου για το νέο album που έκανε εντυπωσιακή αρχή στα charts του Billboard.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Sony Music στην Ελλάδα, κος Δημήτρης Γιαρμενίτης (στη φωτο δεξιά μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη) μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Μάριο και δήλωσε περήφανος που βλέπει τους κοινούς στόχους τους να δικαιώνονται. Ο Μάριος ανταπέδωσε την εκτίμηση αλλά δεν ξέχασε και κάτι άλλο, πάρα πολύ σημαντικό:
"Το πρώτο ευχαριστώ θα το πω στο ελληνικό κοινό, που με αγκάλιασε από τα πρώτα μου βήματα. Αυτό το album είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα γιατί περιέχει όλες μου τις ανησυχίες γύρω από τη μουσική μεγάλων δημιουργών. Ο πυρήνας του όμως είναι αυθεντικός, μεσογειακός, ελληνικός κι έτσι θα έπρεπε να είναι η δουλειά ενός Ελληνα που κουβαλά την πατρίδα του όπου κι αν πάει".

MC Team ID