"Χάρις Αλεξίου - Cine Κεραμεικός"
Ζωντανή Ηχογράφηση

Ο νέος δίσκος της Χάρις Αλέξίου
Η Επίσημη Παρουσίαση του CD

Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου

Στη γνωστή "Αίγλη" του Ζαππείου, την Τετάρτη 22.05.2002, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου CD της εξαιρετικής Χαρούλας Αλεξίου. Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του γνωστού σε όλους μας "Γυρίζοντας τον κόσμο", επανέρχεται δυναμικά στη δισκογραφία με ένα διπλό ζωντανό CD, για να μας θυμίσει τις αξέχαστες χειμωνιάτικες νύχτες στο cine ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ. Μέσα σε δύο CD η Χάρις επιχειρεί να πετύχει και στη δισκογραφία, αυτό που πέτυχε μέσα από την παράσταση του χειμώνα.
Με ύφος καθαρά λαϊκό και όπλο τη θεϊκή φωνή της μας ερμηνεύει 24 τραγούδια, παρμένα από την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. "Είχα κρατήσει πολλά χρόνια μια απόσταση απ' αυτά τα τραγούδια και τώρα είναι σαν να τα ανακαλύπτω ξανά", δηλώνει πανευτυχής.

Το Music Corner ήταν παρόν στη λαμπερή αυτή εκδήλωση, όπου παρευρέθησαν φίλοι και συνεργάτες της Χάρις. Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη, μάλλον εορταστική. Η Χάρις ήταν χαμογελαστή και εγκάρδια με τους καλεσμένους της. Ανάμεσα τους ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, οι Άνεμος, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, καθώς και πολλοί άλλοι.
Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μίλησε για το περιεχόμενο του CD και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της. Τόνισε, μάλιστα, ότι σε αυτό το δίσκο υπάρχει η ενέργεια που έβγαζαν κάθε βράδυ στο cine ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά της στο πρόσωπο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στην "ηλεκτρική ελληνικότητά του".
Κλείνοντας θέλησε να στείλει στον κόσμο ένα μήνυμα: να σταματήσει να αγοράζει πλαστά CD. Κλείσαμε και ραντεβού... το καλοκαίρι στις συναυλίες της..!
Με την ολοκλήρωση των όσων είχε η Χάρις να μας πει, τη σκυτάλη πήρε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, που με περισσή γενναιοδωρία βαθμολόγησε τη γνωστή καλλιτέχνιδα με 100. Μπορούμε να πούμε πως για μια φορά υπήρξε ιδιαίτερα αντικειμενικός. Όπως καταλαβαίνετε το χιούμορ και η εύθυμη διάθεση δεν έλειψαν από κανένα...!

Με τη χαρά ζωγραφισμένη στα μάτια της, η Χάρις, μιλά για το νέο της CD!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι Άνεμος
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κρατώντας το CD της αγαπημένης του φίλης, της Χάρις Αλεξίου.
Η Χάρις με το Λαυρέντη
 
Η Χάρις Αλεξίου δέχεται χαμογελαστή την κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη
Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου
*** Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί με ψηφιακή μηχανή Olympus C-960.
***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner.
 
MC Team ID