"ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ"...


Ηλ. Μπενέτος - Δ. Παπαδημητρίου - Μάκης Μάτσας - Δ. Μητροπάνος

Την γεμάτη ζωντάνια περιοχή του Ψυρρή, επέλεξαν οι ιθύνοντες της MINOS για την παρουσίαση του νέου δίσκου του Δημήτρη Μητροπάνου, με γενικό τίτλο "Στης ψυχής το παρακάτω".

Στην αίθουσα "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" ο γνωστός τραγουδιστής είχε τη χαρά να παρουσιάσει στα ΜΜΕ τη νέα του δουλειά, αποτέλεσμα της δίχρονης συνεργασίας του με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Τα δεκατέσσερα τραγούδια που συνέθεσε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου πάνω σε στίχους νέων δημιουργών, εξελίσσουν την αυθεντική λαϊκή αισθητική και αποτελούν την πρόταση των δημιουργών για το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Μάκης Μάτσας που μετά από χρόνια απουσίας επανήλθε στο προσκήνιο, ο παραγωγός του δίσκου Ηλίας Μπενέτος και φυσικά οι βασικοί συντελεστές : Δημήτρης Μητροπάνος και Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν ενώ συμφώνησαν ότι η επιλογή νέων ανθρώπων στους στίχους, έδωσε άλλη πνοή στο τελικό αποτέλεσμα. Οι νέοι στιχουργοί έδωσαν στίχους πραγματικά βγαλμένους από την ψυχή τους και όχι κατά παραγγελία. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη φωνή του Δημήτρη Μητροπάνου, καθώς και την επιμέλεια παραγωγής από τον Ηλία Μπενέτο έδωσαν στο δίσκο αυτό τα χαρακτηριστικά που θα τον οδηγήσουν στην επιτυχία.

Στιχουργοί : Γιάννης Γιαβάρας, Κώστας Φασουλάς, Οδυσσέας Ιωάννου, Πέγκυ Στεφανίδου, Γιώργος Κορδέλλας και Ιεροκλής Μιχαηλίδης (ο ηθοποιός).

Όλοι οι συντελεστές του album...

Music Corner


*** Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί με ψηφιακή μηχανή Olympus C-960.
***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner.



Κεντρική I Νέες Κυκλοφορίες I Νέα I Συναυλίες Ι Συνεντεύξεις I Ψηφίστε ΤΟΡ20
Βιογραφικά
I MC Forum I Νο... ΜCI Δισκογραφικές I
Διαφημιστείτε I Επικοινωνήστε


©2001 www.musiccorner.gr
All rights reserved