"Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ"...

9 Ιουλίου, βραδάκι στο club New York, New York, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσιάζει το νέο της album "υπ' ευθύνη μου" και πλήθος κόσμου, δημοσιογράφων, φίλων της μα και απλών θαυμαστών της, συγκεντρώνεται στο χώρο. Η Νατάσα τριγυρίζει στο club και μιλάει σχεδόν με όλους ξεχωριστά. Η ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της και η χαρά αποτυπωμένη στην ...υπερκινητικότητά της!

Κοντά της ήταν φυσικά και ο σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος... Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τους Γεράσιμο Γιακουμάτο, Ελένη Μενεγάκη, Στέλιο Διονυσίου, One, Τριαντάφυλλο, Τάσο Βουγιατζή, Κώστα Δόξα, Χρήστο Πάζη, Εύη Δρούτσα, Ελένη Γιαννατσούλια, Γιάννη Δουλάμη, Ηλία Φιλίππου, Τάκη Μπουγά, ενώ παρόντες ήταν φυσικά και ο κ. Γιαρμενίτης διευθυντή της Sony Music καθώς και το επιτελείο της εταιρείας. Εκεί φυσικά ήταν και το Music Corner και σας μεταφέρουμε το κλίμα της εκδήλωσης...

Η Νατάσα σε πελάγη ευτυχίας, αριστερά με τον Στέλιο Διονυσίου και δεξιά με τους One.

Συγχρόνως έγινε από τη Sony και η απονομή δύο πλατινένιων δίσκων. Του ομώνυμου "Νατάσα Θεοδωρίδου" και του "Θα μιλήσω με τ' αστέρια"...

Αριστερά με την Ελένη Μενεγάκη και δεξιά με τον Τριαντάφυλλο.


Ενδιαφέρουν...

* Με καμάρι έδειχνε η Νατάσα Θεοδωρίδου το ...μπλουζάκι που φορούσε. Παρότρυνε μάλιστα τους καλεμένους της να αγοράσουν ανάλογα μπλουζάκια αφού έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
"Μερικοί μου είπαν να μην το φορέσω σήμερα που είναι μια ιδιαίτερη βραδιά για μένα. Εγώ όμως το φόρεσα γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό το σκοπό του. Πιστεύω πως αγοράζοντάς το μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι να συγκεντρωθούν χρήματα για λογαριασμό της Αντικαρκινικής Εταιρείας. Αυτή η ασθένεια μπορεί να χτυπήσει τη πόρτα του καθένα μας και ποτέ δεν ξέρουμε ποιανού είναι η επόμενη πόρτα..."

* Μια μεγάλη τούρτα κοσμούσε το χώρο και έδωσε ...γεύση στην εκδήλωση. Η τούρτα έγραφε "η ζωή είναι ωραία"...

* Τα φλας πήραν φωτιά όταν έφτασε στο club η Ελένη Μενεγάκη, αποδεικνύοντας πόσο δημοφιλής είναι... Οι φωτογράφοι έδωσαν κυριολεκτικά μάχη για να "παγιδέψουν" στις μηχανές τους το χαμογελό της...

* Πριν τη Νατάσα Θεοδωρίδου, μίλησε ο διευθυντής της Sony κ. Γιαρμενίτης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: "Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην εταιρεία μας η Νατάσα, είναι ένα μοναδικό πρόσωπο, ενά μοναδικό παιδί, μια φοβερή φίλη... Της αξίζει πολύ μεγάλη τιμή από την εταιρεία. Έχουμε τη τραγουδίστρια που τη δεκαετία αυτή θα θριαμβεύσει και θα τραγουδηθεί όσο καμιά άλλη. Και ελπίζουμε να την έχουμε μαζί μας τουλάχιστον μια ...20ετία ακόμη!"

Ευχαριστημένους άφησε και τους μικρούς της φίλους η Νατάσα, μοιράζοντας αυτόγραφα... Δεξιά, θαυμάστριες της δείχνουν ένα album γεμάτο με φωτογραφίες της!

* Πλατινένιο δίσκο πήρε και ο Τριαντάφυλλος, αφού συμμετείχε κι αυτός στους δίσκους της Νατάσας γράφοντάς της τραγούδια σαν συνθέτης. Όμως ο Τριαντάφυλλος χάρισε (!) την πλατίνα στον Γιάννη Δουλάμη λέγοντας... "Αυτό το χαρίζω στον παραγωγό μου τον Γιάννη Δουλάμη, που με ανακάλυψε σαν συνθέτη. Δεν μπορώ να το πάρω σπίτι μου, του ανήκει..."

* Η στιχουργός Ελένη Γιανατσούλια, ήταν κι αυτή παρούσα στην εκδήλωση παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της! Παρέλαβε κι αυτή πλατινένιο δίσκο...


Με την ...εγκυμονούσα Ελένη Γιανατσούλια,
τον Τριαντάφυλλο και τον Δ. Γιαρμενίτη

Music Corner


*** Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί με ψηφιακή μηχανή Olympus C-960.
***Απαγορεύεται η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner.



Κεντρική I Νέες Κυκλοφορίες I Νέα I Συναυλίες Ι Συνεντεύξεις I Ψηφίστε ΤΟΡ20
Βιογραφικά
I MC Forum I Νο... ΜCI Δισκογραφικές I
Διαφημιστείτε I Επικοινωνήστε


©2001 www.musiccorner.gr
All rights reserved