"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΝΑΧΑΠΑΡΑ

Music Corner

"Siniorita"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Αναχάπαρα μας κερνάνε το πιο hot single του φετινού καλοκαιριού. Mετά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά "Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι", ο Πάρης και ο Γιάννης Πιχαρίδης επιταχύνουν τον ρυθμό, κάνουν άμεσους του στίχους, ανεβάζουν την ένταση και δίνουν τον δικό τους ορισμό για το τι είναι Rock.

Μέσα από δύο καινούργια τραγούδια, μια επανεκτέλεση από το πρώτο τους album και το SINIORITA σε άλλες δύο εκτελέσεις έκπληξη, υπόσχονται να κάνουν το φετινό καλοκαίρι πιο ρυθμικό και πιο ζωντανό από ποτέ.

Αναχάπαρα SINIORITA Single, ανακαλύψτε το.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Ένα καλοκαιρινό τραγούδι που έγραψαν οι Αναχάπαρα γίνεται αφορμή για τη κυκλοφορία αυτού του cd single. Πρόκειται για ένα group που δεν έχει ακόμα ακουστεί πολύ, ωστόσο έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του με το album "κράτα κάτι από το σκοτάδι" που κυκλοφόρησε λίγο πριν εκπνεύσει το 2007.

Στο cd single "siniorita" ξεχωρίζει το ομώνυμο τραγούδι το οποίο υπάρχει σε τρεις εκτελέσεις. Πρόκειται για μια δυνατή ροκιά με ολίγη ατμόσφαιρα ..."western movie" (στην radio edit εκτέλεση), κιθαριστικά ξεσπάσματα και αρκετά εύθυμο στίχο που όμως ήθελε νομίζω λίγο περισσότερη προσοχή. Ανάλαφρο στην ουσία κομμάτι, αλλά η καλοκαιρινή αγορά που απευθύνεται μάλλον απαιτεί κάτι τέτοιο!

Ροκιά αλλά σε πιο αργό tempo και το "δεν θέλω να αλλάξω", μια ακόμα καλή προσπάθεια που όμως κάτι λείπει για να σε κερδίσει ενώ κι ο στίχος προσωπικά με κούρασε γιατί επαναλαμβάνει πολύ συχνά τον τίτλο.

Στο cd έχετε ακόμα την ευκαιρία να ακούσετε και το γνωστό από το προηγούμενο cd των Αναχάπαρα "του εχθρού μου το φιλί". Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο κομμάτι του album και εδώ το ακούμε σε μια εκτέλεση που οι Αναχάπαρα ονομάζουν "live εξομοίωση".

Τρία τραγούδια από τους Αναχάπαρα, προσθέτουν λίγη φλόγα στην ελληνική ροκ που τα τελευταία χρόνια έχει ατονήσει. Δεν ξέρω αν μπορούν στο μέλλον να συνδέσουν το ονομά τους με αυτό το είδος μουσικής, ξέρω όμως σίγουρα πως έχουν κάνει μια πολύ καλή αρχή. Προσέξτε τους...


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Δεν υπάρχει.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Του εχθρού μου το φιλί", "Siniorita"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Siniorita γλυκιά μου
σε μια νύχτα σε είδα
μέσα στην αγκαλιά μου
λάμπεις σαν ηλιαχτίδα
είπα για να σε δω
ρούχα καλά να φορέσω
για να σου συστηθώ
μήπως και σου αρέσω...

Siniorita γλυκιά μου
όλοι σε κοιτάνε
μα τα μάτια σου
στα δικά μου κολλάνε
είπα να σηκωθώ
και κοντά σου να έρθω
γεια χαρά να σου πω...

Siniorita
τι να σε κεράσω
να σε διασκεδάσω
κι άμα δεν σου αρέσω
ρίξε πάλι πίττα"...

(στίχοι: Γιάννης & Πάρης Πιχαρίδης - "Siniorita")

Music Corner

ΑΝΑΧΑΠΑΡΑ

Τίτλος CD
"SINIORITA"
Εταιρεία: 3Pi
Μουσικό Ταχυδρομείο
Είδος: CD Single

Εκτέλεση Παραγωγής
Πάρης Πιχαρίδης
Γιάννης Πιχαρίδης
Ενορχήστρωση
Πάρης Πιχαρίδης
Γιάννης Πιχαρίδης
1 CD 5 Tracks
Διάρκεια CD: 18:10
6/2008 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


 


Τα τραγούδια του cd

01. Siniorita (radio edit)
02. Δεν θέλω να αλλάξω (radio edit)
03. Siniorita (acoustic version)
04. Του εχθρού μου το φιλί (live emulation)
05. Siniorita (remix)

MC Team ID